PA Akademi Temel Astroloji Eğitimleri

PA Akademi Temel Astroloji Eğitimleri
5 Mayıs 2020 17:12

Psikolojik astroloji akademisi kapsamında, temel ve ileri seviyede alabileceğiniz astroloji eğitimi analiz yapma ve hesaplamalar üzerinde çalışma yetisine sahip olmanız için ilk adımlardan biri olabilir. PA akademi üzerinden [email protected] adresine mail atarak ya da dilerseniz 0 538 265 37 28 numarası üzeridnen irtibat kurarak online eğitimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Astronomi Tarihi Dersleri

Helenistik dönemden klasik döneme kadar uzanan ve modern zamanlarda psikoloji üzerindeki etkileri de araştırılmakta olan burçların, astroloji temelinden başlayarak kapsamlı bir analiz yapılmasına imkan verilmektedir. Astroloji online eğitimler üzerinden evrenin enerji evleri, burçların üzerimizdeki etkiler ve yıldız haritasındaki temel noktaların nelerden kaynaklandığı üzerine geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Psikolojik astroloji üzerindeki son dönem gelişmeleri, Mısır’dan yansıyan çizelgeler ve tarihi astronmik gelişmeler ile ilgili uzmanlar tarafından verilmekte olan dersler akademik bir alt yapıya sahip olarak size sunulmaktadır.

Astronominin tarihi, temeli ve analiz üzerindeki önemli hesaplamaları için PA akademi geçmişten günümüze önemli olan detaylı bilgileri sizlere aktararak sağlam bir alt yapıyla burçlar hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Mitolojik Astroloji Temelleri Ve Dersleri

Mısır, Roma ve Antik Yunan mitolojisindeki burç etkilerinin yüz yıllardır evrende varlığını sürdürmeye devam eden gezegenlerle bağlantıları üzerine derinlemesine bir ders içeriğidir. Mitoloji insanın sadece hayal dünyasın etkilerinden değil, enerjisel bir döngünün yansıttığı kuramlardan da ortaya çıkmaktadır. Bu alanda astroloji eğitimleri hem gök biliminin tarihi hem de mitolojik etkileri üzerine bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Dünyandaki bütün canlıları bir zamanlar mitolojinin üzerinde yer alan ve mitleri ortaya çıkaran büyük bir kozmosa sahipti. Bu kozmoz uzayın içindek insana nasıl yansıdı ve burçlar üzerinde nelere etki etti. Mitoloji ve mitler üzerinden burçlarla bağlantıların oluştuğu bu kapsamlı dersler sizlere yeni kapılar açacaktır.

Burç Ve Doğum Analizleri

Bilimsel bir etki alanı bulunan astroloji, hem tarihi hem de mitolojik olarak sahip olduğumuz değerler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Bu kapsamda burç analizleri ve doğum analizleri için en temelden başlayarak, psikolojik temellerle birlikte bilgi sahibi olabileceğiniz dersler alabilirsiniz.

Sitemizden takip edebilirsiniz ; https://www.paakademisi.com/