Özyurtlar İnşaat’tan En Avantajlı Projeler

Özyurtlar İnşaat’tan En Avantajlı Projeler
29 Kasım 2017 11:07

Adını gayrimenkul ve emlak sektöründe sıklıkla duyuran ve aynı zamanda Avrupa’nın de en çok ilgi gören şirketlerinden biri olan bu firma, odulistanbul.com Ödül İstanbul Özyurtlar adı ile birlikte yepyeni bir projeye daha imza attı.

 

 

İstanbul’un son 20 yılda tam bir cazibe merkezi haline gelen ve en çok değerlenen yapılarının yer aldığı Özyurtlar İnşaat bünyesinde yepyeni bir konuta daha imza atan şirkette, aradığınız yüksek kaliteyi ve konforu bulabiliyorsunuz. Beylikdüzü’nün en güzel yerinde konumlandırılan bu proje, toplamda 120 farklı bağımsız daire tipinden meydana gelebiliyor. Bunun yanında yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alana yayılan geniş bir bölgesi ile sizlere özgür bir yaşam alanı sunan bu proje, profesyonel hizmet kalitesi ile sizlere yaklaşan Özyurtlar’ın en çok önem verdiği çalışmalarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Her Şey Konforunuz İçin

Dünya genelindeki projeleri ve birinci sınıf kalitedeki işçilik ile meydana getirdiği konutları ile modern yaşamın bütün gerekliklerini bir arada bulunduran bu projede, aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Konforunuz ve huzurunuz için her şeyi düşünen ve mutfaktan çocuk odasına, salondan banyoya kadar her bir bölümü zeka ve modernlik dolu dokunuşlarıyla geliştiren bu projede, keyfi sonuna kadar yaşayabileceksiniz. Konumu ve ayrıcalıklı hizmetleri ile birlikte sizlere her zaman en iyisini sunan Özyurtlar, bu inşaat projesi ile birlikte konut yapmanın sadece betonlaşma demek olmadığını da gösteriyor.

 

Sitede geniş sosyal alanlar dikkat çekiyor. Sadece bir ev değil aynı zamanda sosyal ve toplu yaşam alanı olan bu merkezde kendinizi bir tatil köyünde hissedebiliyorsunuz. Çünkü güzellik merkezleri, spor salonları, cadeler, restoranlar, spor salonları daha pek çok sosyal merkez sizlere bir arada sunuluyor. Bilindiği üzere İstanbul’da yaşam zor. Bütün bu olanaklara zaman ayırmak, şehrin belirli bölgeleri içerisinde mümkün değil. Özyurtlar, bütün bu imkanları bir arada sizlere sunarak hayata ve kendinize daha çok zaman ayırmanızı sağlıyor. Bunun için de birbirinden özel kalitede ve ihtiyaçlara göre şekillendirilmiş yorumlamalar ile sizlere özel konutlar tahsis ediyor.