Öztrak: YSK, kendi gerekçesini kendi çürüttü

Öztrak: YSK, kendi gerekçesini kendi çürüttü
7 Haziran 2019 14:28

CHP sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

 

 

Öztrak’ın açıklamasından satır başları şöyle;

 

 

Sarayın kibirli kişisi ve çevresindekiler iftarlarda yaptıkları açıklamalarda ellerinde 10 kara herkese çaldı.YSK aldığı kararla milletin aklını karıştırdı. YSK 4 oy pusulasından 3’ünü yok sayarak sadece Büyükşehir’i iptal etti. Buna gerekçe olarak da seçim kurullarını gösterdi.YSK 13 ilçe seçim müdürünü geçici olarak görevden uzaklaştırdık dedi. Bunun gerekçesi ise bu isimlerin memur olmayan sandık başkanlarının yoğun olduğu yerlerde görev yapmaları imiş.

 

 

 

‘YSK KENDİ GEREKÇESİNİ ÇÜRÜTTÜ’

 

 

YSK kendi gerekçesini kendi çürüttü. Fatura neden sadece müdürlere çıkıyor. Sadece bir şeyler olmuş izlenimi verilmek isteniyor.YSK itibar kaybına uğramıştır. Tek adamın baskısına dayanamayan bu kurul hukuk sisteminin düğmelerini baştan aşağı yanlış düğmelenmiş.İstanbullular hakkı yenilen Ekrem İmamoğlu’na çok daha güçlü çıkacaktır. Milletimiz iradesini beğenmeyenlere 23 Haziran’da yanıt verecektir.

Damat kalkmış halletmemiz gereken bir tek enflasyon kaldı diyor. Beyefendi halletmeniz gereken yoksulluk, işsizlik. Siz ne istiyorlarsa yapıyorsunuz zaten. Neden dış güçler saldırsın. Sosyete damat varken dış güçlere ihtiyaç mı var