Öztrak: Bunların derdi oy saydırmak değil süreci uzatmak

Öztrak: Bunların derdi oy saydırmak değil süreci uzatmak
15 Nisan 2019 14:03

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü gündemden düşmeyen İstanbul seçimi ve ekonomiye dair açıklamalarda bulundu.

 

 

Öztrak’ın açıklamaları şöyle:

 

 

Baktılar tablo değişmiyor ist seçilmiş ekrem imamoğlu devam ediyor. Bu kez tüm ilçelerde oyların sayılmasını istediler. bu kez ysk bu talebi reddetti.

Maltepe’deki seçimin geciktirilmesi için özel bir çaba sarfediliyor. AKP MHP temsilcileri akıl olmaz yöntemlere başvuruyor. İşleri kavga ve kargaşaya kadar götürüyor.

1 nisanda oylar sayılsın diye ortalığı birbirine katanlar ne oldu da oylar sayılmasını engelliyorlar. Bunların derdinin oyların sayılması olmadığı çok net görülüyor.

 

Bunların derdi oy saydırmak değil süreci uzatmak.

İlçe seçim kurulunun kararı YSK’yı tanımamaktadır. Memurlar AKP ile birlikte hareket ediyorlar. Maltepe’de 400 sandığı ben bir daha saydıracağım demek işi yokuşa sürmektir. Saray ittifakının derdinin oyları saymadığını açıkça ortaya koymaktadır.

İktidarın derdi bugüne kadar rantı üzerinden siyaset yapmaya alıştığı istanbulu bırakmamak. ist seçimlerini bahane gösterip hergün biraz daha derinleşen ekonomik krizi unutturmak. iktidarın derdi hileyle sandıkta kaybettiği seçimi masa başında çalmak. Oy namustur dokundurtmayız, kazandığımız seçimi kimseye çaldırtmayız. İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’dur. Nokta. YSK iktidarın şımarıklığına yer vermemeli.

Hata yapmayın. Bir an önce şu İstanbul seçimlerini gündemden çekin