Özhaseki’nin Öcalan için ‘Siyasi figür’ dediği ortaya çıktı

Özhaseki’nin Öcalan için ‘Siyasi figür’ dediği ortaya çıktı
21 Şubat 2021 15:34

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan için “Siyasi figür” dediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Özhaseki, dün yaptığı açıklamada HDP’yi hedef alarak, “Seçimlerde 4 tane oy alabilmek için olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” demişti

 

 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan için “Siyasi figür” dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Mehmet Özhaseki dün yaptığı açıklamada HDP’yi hedef alarak, “Seçimlerde 4 tane oy alabilmek için olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

ÖZHASEKİ“ÖCALAN SİYASİ FİGÜR”

 
Özhaseki’nin açıklamalarının ardından sosyal medyada, Enver Aysever’in sunduğu “Aykırı Sorular” adlı programdaki “Öcalan siyasi figür haline geldi” dediği anlar paylaşıldı. 2013 yılındaki programda Özhaseki’nin, “PKK ile hükümet görüşüyor. Meşru bir siyasi parti gibi, Öcalan bir siyasi figür değil mi? Buna bir itirazınız var mı?” sorusuna “Doğru, nesine itiraz edeceğim” diye yanıt verdiği görüldü.