Özhaseki’nin ‘Arkamızda ağamız var’ sözüne Mansur Yavaş’tan yanıt geldi!

Özhaseki’nin ‘Arkamızda ağamız var’ sözüne Mansur Yavaş’tan yanıt geldi!
5 Şubat 2019 16:45

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti. Ziyarette büyük bir ilgiyle karşılanan Yavaş TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen ve dernek üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

 

SOSYAL TESİS SÖZÜ

 
Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Yavaş, “Emekli astsubayların sorunlarından haberdarız. Devlet kadar, her yere hakim olamasak da, Ankara’da onların da mutlu olacağı projeler hayata geçireceğiz. Kendilerine ait, istedikleri şekilde değerlendirebilecekleri, sosyal donatılarla dolu bir tesis sözü verdik” dedi.

 

 

“AĞAMIZ VAR” SÖZLERİNE CEVAP VERDİ

 
Mansur Yavaş, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin “Arkamızda ağamız var” sözünü hatırlatması üzerine Yavaş, şunları söyledi:

 
“Birincisi Cumhurbaşkanlığı makamı şahıslara kaim değildir. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanlığı gibi saygın bir makamı böyle ’Arkamızda ağamız var’ gibi yanlış anlaşılabilecek sıfatlarla tanımlamak hiç doğru değildir. İkincisi Sayın Özhaseki, sözünün nereye gittiğine de bakmıyor. ‘Sadece biz seçilirsek bu projeler yapılır’ diyerek, bizim seçimi kazanmamız halinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankaralılar’ın iradesini kabul etmeyeceği, Ankara’nın iradesine saygı göstermeyeceği gibi bir anlam çıkıyor. Ben bunları, tecrübeli olduğunu iddia eden rakibime yakıştıramıyorum.”