Özel günlerinizi Quppa ile anlamlı kılın

Özel günlerinizi Quppa ile anlamlı kılın
8 Mayıs 2019 12:39

Özel günleri anlamlı bir hediye ile taçlandırmak artık vazgeçilmez bir gelenek haline gelmiştir. Özellikle yaklaşan anneler günü için henüz ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz bu yazımız sizler için oldukça aydınlatıcı olacaktır.

 

Evimizin gözbebeği , vazgeçilmezimiz, annelerimiz… Her yıl kutladığımız anneler günü için bu yıl farklı bir hediye düşünebilirsiniz. Quppa.com.tr ile artık her yıl tercih ettiğiniz hediyeleri değil tamamen kişiye özel hediye tasarlatabilirsiniz. Kişiye özel baskı hediye seçeneğiyle annenniz için anlamlı bir resmi ister bir tabloya ister bir puzzle’a isterseniz bir kupaya bastırarak aldığınız hediyeyle annenizi hem mutlu edebilir hem de duygulandırabilirsiniz. Kişiye özel tablo ile unutulmaz anılarınız evinizin duvarında daima canlı kalabilir.

 

Quppa.com.tr kupa bardak çeşitlerinde ise seçenek oldukça fazladır. İster kendi resminizi bastırın isterseniz çok tercih edilen hazır tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Kupa bardaklar daha çok meslek gruplarına hediye tercihide kullanılmaktadır. Öğretmen kupaları, mühendis kupaları, sağlıkçı kupaları, kamu çalışanı kupaları ve özel sektör çalışanı kupaları şeklinde tüm meslek gruplarına hitap eden özel kupayı bulabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Anneler günü için kupa bardak düşünüyorsanız anneler günü özel tasarımlarınıda incelemenizde fayda var.

 

Duvar tabloları ise ister sevdiklerinize isterseniz kendi evinizi dekore etmek amaçlı kullanabileceğiniz en etkili dekoratif ürünlerden birisidir. Özellikle 5 parçalı mdf tablolar salon ve oturma odalarınız için oldukça idealdir. İster hazır tasarımları inceleyebilir isterseniz kendi özel tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Yine anneler günü içinde hazırlanmış duvar tablolarını inceleyebilirsiniz. Quppa.com.tr’den güvenle alışveriş yapabilir, siparişlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. 100tl üzeri siparişlerinizde ise ücretsiz kargo imkanından faydalanabilirsiniz. Hepinize keyifli alışverişler dileriz.