Özel Formülü İle Yeni Saç Uzmanı

Özel Formülü İle Yeni Saç Uzmanı
15 Kasım 2019 16:10

Botoks denildiğinde sadece aklınıza iğne ve enjektör gelmesin. Saç botoksu kelime olarak aynı olsa da tamamen farklı bir uygulama olarak bulunuyor. Yeni nesil Green bubble şampuan tam da aradığınız saç botoksu desteğini sizlere sunuyor.

 

 

Gün içerisinde canlı, parlayan ve sağlıklı saçlara green bubble ile kolayca kavuşabilirsiniz. Uzun süreli işlem gören saçlar eski sağlığını ve görüntüsünü kaybetmeye başladıysa artık üzülmeyin. Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra binlerce kişiyi heyecanlandıran Green bubble güçlü keratin desteği ile saçlarınızın yanında olmaya devam ediyor. Green bubble şampuan ve jel kapsül üzerinden saçlarınızın eski görünüme ulaşmasını sağlıyor. Aloe vera şampuan ve keratin destekli kapsül etkili bir saç botoksundan yararlanmanızı sağlıyor.

 

Neden Saç Botoksu?

 

Zararlı kimyasallar saçlarınızın gücünü kaybettirir. Green bubble saçlarınız üzerinden zararlı kimyasalların atılmasına neden olur. Ürün keratinin mükemmel desteğiyle saçlarınızı gerçek gücüne kazandırır. Saç bağlarını güçlendiren ürün hasarlı saç yerine sağlıklı saçların yerine gelmesine katkıda bulunur. Pek çok saç tedavisinin aksine, Green bubble saç kökünün saçlarına zarar vermeden tedavi desteği sunar. Saç Botoksu, organik yapısı sayesinde saç dökülmesini en aza indirir.

 

Aloe Vera Ve Keratin Botoksu

 

Green bubble basit bir saç bakımı ürünü değildir. Sahip olduğu içeriği saçlardaki hasarları onarır ve yeniden yapılandırır.  Yaşlandıkça, saçlarımız da daha az keratin üretir. Bu da saçlarımızın zamanla güçsüzleşmesine neden olur. Saçlarınıza gerekli bakımı yapmadığınız zaman yorgun ve yıpranmış saçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Cildinize verdiğiniz kadar dikkati saçınıza da vermeniz gerekiyor. Saç uzmanlarına göre işlem görmüş olan saçların yeniden yapılanması için doğal saç bakım botokslarının kullanılması önemlidir. Keratin proteinleri ile desteklenmiş Green bubble tam da etkiyi sizlere sunabiliyor.

 

Saç Botoksu Nasıl Uygulanır?

 

Saç botoksu keratin içerikli ürünlerin saç diplerine uygulanması ile yapılır. Bu uygulamanın temiz ve nemli saça yapılması gerekir.  Green bubble şampuan ve kapsül seti kolayca saçlara uygulanır. Nemli saçınıza şampuan ve kapsül karışımını yedirdikten sonra saçınızı durulayınız. Bu güçlü serum sayesinde keratin proteini saça etkili bir şekilde müdahalede bulunur. Green bubble en ağır işlemlerden geçerek yıpranan saçları sağlıklı bir görünüme kavuşturur. 1 kutu green bubble seti bir ay kullanılabilir.

 

Uzun Ömürlü Sonuç Alın

 

Yıpranmış saçlarınıza bakım yaptırmak için artık kuaförlere gitmenize gerek kalmadı. Green bubble evde profesyonel saç bakım desteğini sizlerle bir araya getiriyor. Günümüzde bir çok bakım ürünü internet üzerinden satılmaktadır. Ancak bu ürünlerin büyük bir bölümü saça geçici çözümler bulunur. Dünyaca ünlü markalarda sentetik ve kimyasal içerikli ürünlerle saçı desteklemeye çalışır. Ancak bu uygulamanın sonuçları da sadece bir hafta kadar sürebiliyor. Green bubble satın alarak saçınıza iyi bakabilirsiniz.

 

Doğal keratin desteğiyle saçlara sağlıklı görünüm kazandıran Green bubble saçlarınızın uzun süreli sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor