Otoshops Finans Hizmetleri

Otoshops Finans Hizmetleri
5 Mart 2018 16:40

İkinci el satışlarında yaşanan düşüşler sonrası firmalar ve markalar bu konuda farklı hizmetler vermeye başladı. Bu hizmetlerden biri de ikinci el araç kredisinde şartların esnetilmesi konusu. Otoshops isimli finans hizmetleri sunan firma ikinci el araçlar için kredi sağlıyor ve bunu yaparken de şartları biraz esnetiyor.

 

Bankalardan taşıt kredisi çekmeye çalıştığınızda karşılaştığınız en büyük sorun alacağınız aracın 5 yaşından büyük olması. Ancak Otoshops araç sahibi olmak isteyenleri bu sorundan kurtarıyor. İster 2 yaşında isterseniz de 12 yaşında araç almak isteyin, başvurunuzu yapın ve onaylanmasını bekleyin.

Otoshops Nedir?

ALJ Finans ile ortak yürüttüğü çalışma neticesinde ikinci el araç piyasasına farklı bir soluk getirerek kişileri araç sahibi yapmak isteyen kuruluş, bunun neticesinde Otoshops isimli finansman kuruluşuyla ortak hareket ederek kredi desteği sağlamakta ve bu sırada da uygun şartlarıyla kullanıcıları zorlamamaktadır. Bu da kullanıcılara araba sahibi olmak için bir kapı açmaktadır.

Otoshops Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi başvurusunda bulunmak için öncelikle 0216 643 0 444 numaralı telefondan veya Otoshops Yetkili Satıcılarını ziyaret ederek krediler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sonrasında sadece TC kimlik numaranızla başvurunuzu yapabilir ve ortalama 20 dakikalık bir süreçte sonuç alabilirsiniz.

Yaptığınız başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından ihtiyacınıza uygun krediyi seçerek ister 2 isterseniz de 12 yaşındaki bir araç için istediğiniz ödeme planını oluşturabilirsiniz. Yetkililer tarafından prosedürün tamamlanmasının ardından, artık sizin olan aracınıza binerek yola çıkabilirsiniz.

ALJ Finans güvencesiyle ikinci el araç kredisi sunan Otoshops, tüm yetkili satıcılarda bu desteği sunmaktadır. Avantajlı kredi seçeneklerine sahip olabilir ve üstüne bir de araç sahibi olabilirsiniz.

Eğer sizlerde Otoshops Kredi seçeneğinden faydalanmak istiyorsanız ALJ Finans müşteri temsilcileriyle irtibata geçebileceğiniz gibi yetkili servisleri de kullanarak bu krediye sahip olabilirsiniz.