Orijinal projeksiyon lamba: Beta Lamp

Orijinal projeksiyon lamba: Beta Lamp
7 Şubat 2018 17:35

Projeksiyon cihazları, kaynaktan aldıkları video sinyalini alır, objektif sisteminden faydalanarak video sinyalini yansıtır.

 

 

Bu yansımada dik güçte ışık aktarımı gerekmektedir. Burada projeksiyon cihazının verdiği ışığın kalitesi çok mühimdir. Bu işlemi projeksiyon lambası gerçekleştirir. Aktarım anında gereken ayarlamalar projeksiyon cihazının objektifi olarak anılan noktasından, manuel olarak ince ayar yapılır. Eğrilik bulanıklık ve tutarsızlık gibi görüntü bozuklukları buradan düzeltilir. Projeksiyon yansıtmalarında en önemli bölüm projeksiyon lambasına aittir ve ürünün kalitesi ile markası burada önemli husustadır. Projeksiyon lambaları, ömrünün bitmesi veya kullanım yanlışları nedeniyle çalışma mekaniğini kaybediyor. Bu durumda ürünün tamiri mümkün değildir. Bunun yerine ürünün komple kasalı bir şekilde  değiştirilme seçeneği mevcuttur. Yeni lamba değişikliklerinde hem projeksiyonunuzun hem de, ışık gücünün daha uzun ömürlü ve zarar görmeden çalışmasını istiyorsanız, ürünlerinizi tercih ederken orijinal bir marka olarak almanız gerekmektedir. Şirketimiz bu konuda, son derece tecrübeli ve kaliteli orijinal markalarla müşterilerine hizmet vermektedir.

Uzun yıllardan beridir çalıştığımız, müşterilerimizin son derece memnun olduğu markalardan olan Dukane’nin hizmet başlangıcı yıllar öncesine dayanmaktadır. Uzun yıllardır çalıştığımız bu marka projeksiyon lamba hem projektörlerin çalışma rejimine son derece uyumlu olup hem de son derece dayanıklıdır. Görüntü kalitesi yönünden son derece kaliteli olan bu marka Beta Lamp ürünleri şirketlerde, ofislerde, seminer odalarında ve evlerde kullanılan projeksiyonlar için oldukça uygundur.

En iyi Projeksiyon Markaları Nelerdir ?

Viewsonic lamba, okullarda, evlerde , sınıflarda, ofislerde, toplantı odalarında kullanılan projeksiyon  cihazları için oldukça uyumlu olup, görüntü kalitesi son derece kalitelidir. Alanında oldukça başarılı olan bu markanın bütün kullanıcıları, cihazlarından son derece memnundurlar.  Projektör lambası seçimleri, genellikle kullanım alanına uygun olarak seçilmelidir. Örneğin evlerde kullanılan projektör lambası, sinemalarda kullanılan projektör lambasıyla aynı olamaz. Aralarındaki görüntü kalitesi, markalarına ve marka seçeneklerine göre değişmektedir. Orijinal olmayan ürünler görüntü kalitesiyle, orijinal olan bir ürünün görüntü kalitesi aynı değildir. Bu konu hakkında şirketimize başvurarak detaylı bilgiler alabilirsiniz. Şirketimiz size  projektörünüze ve kullandığınız yere uygun olarak marka önerisinde  bulunacaktır. Infocus markası, cihazlarına uygun olduğu taktirde, en çok önerdiğimiz projeksiyon markalarından biridir. Optoma, son derece kullanışlı ve görüntü kalitesi yüksek olan bir markadır. Özellikle en çok evlerde ve ofislerde kullanım için istenen bu marka projeksiyon lambaları diğer mekanlarda da, son derece başarılıdır.

Projeksiyon Lambası Kullanım Amaçları

Kullandığımız bütün teknolojik aletler gibi projektörler parçalarının da, değişim zamanları vardır. Projektörlerin en önemli parçaları lambalarıdır. Lambalar bir zaman sonra tükenerek, değişime ihtiyaç duymaktadır. Projektör lambalarının ömrü seçilen marka ve modele göre değişmektedir. Bakımları tam bir şekil yapıldığı taktirde size vaat edilen zamana kadar çalışır. lambalar bir çok nedenden değişim ihtiyacı duyar. Özellikle alacağınız lambanın projektörünüze uyumlu olması son derece önemlidir. Buna en büyük etken projektörün gücü ve projektörün değeridir. Projektörünüze uygun markayı aldığınızda ve değişimi düzgün yapıldığı taktirde projektörünüz en doğru şekilde çalışır.

Projeksiyon lambaları alanında birçok markalar mevcuttur ve bu markalar orijinal ve orijinal olmayan olarak ikiye ayrılır.

Orijinal projeksiyon lambası markaları, projeksiyon lambanızın daha uzun süreli çalışmasını sağlar ve projektörünüze zarar vermez. Birçok şirketler orijinal olmayan markaları satmakla beraber, cihazınıza büyük oranda zararlar verirler. ‘Ucuz aldım kurtuldum’ diye düşünürken, daha büyük zarar edersiniz.

Bu konuda şirketimiz bir çok kendini kanıtlamış olan ve dünyada ürünleriyle son derece meşhur olan markalarla çalışmaktadır.  Epson, alanında başarılı markalardan biridir. Bu marka kurulumlarından daha herhangi bir şikayet almamamızla beraber, çok fazla memnun olduklarına dair söylentiler duymuşuzdur.  Mitsubishi, herkesin tanıdığı ve bildiği bir markadır. Dünya genelinde son derece saygı duyulan bu marka projektör lambası konusunda da, oldukça başarılıdır. Birçok müşterilerimiz ürünlerin ömrünün bitiminden sonra, tekrar bu marka lambayı talep etmiştir. Uzun yıllardan beridir çalıştığımız bu markayla ilgili şimdiye kadar herhangi bir şikayete rastlanmadı.

Firmamız ürünleri ve tüm detaylara web sitemiz ( https://www.betalamp.com.tr ) üzerinden ulaşabilir. Orijinal ve 1 yıl garantili ürünlerimizden sizlerde faydalanabilirsiniz.

Sanyo, markasının kurulması geçmişe dayanmaktadır. Bu marka orijinalliği ve kalitesiyle rakiplerinden her zaman bir adım önde olmasıyla beraber, kullanıcılarının gözdesi haline gelmeyi başarmıştır.

Kaliteli ve orijinal markalar arasında İBM’nin yerini de, belirmek zorundayız. İBM çok fazla kullanılmamasına rağmen, bu marka kullanıcıları ürünlerinden oldukça memnun. Uzun ömürlü ve dayanıklı projeksiyon lambalarıyla dikkat çeken bu marka dayanıklı projeksiyon lambası arayanlar için bire bir.