Organizasyon Alanında 10 Yıllık Deneyim

Organizasyon Alanında 10 Yıllık Deneyim
12 Ağustos 2020 16:17

Firma organizasyon alanında 10 yıllık deneyiminin etkisiyle kaliteli ve profesyonel hizmet veriyor. İnsanların evliliklerinin, doğum günlerinin, nişanlarının veya kına gecelerin eşsiz güzellikte geçebilmesi için çalışıyor. Firma tarafından yapılan doğum günü organizasyonları sayesinde doğum günü olan kişiler ve davetliler müzikli, palyaçolu veya pinyata gösterili bir parti deneyimi yaşayabiliyorlar. Bunun için parti yapacak kişilerin firmayla irtibat kurarak organizasyon isteklerini iletmeleri gerekiyor.

 

Etkinlik Ve Kutlamalar İçin Kiralama Hizmetleri

 

Toplu organizasyonların profesyonel bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan firma ayrıca etkinlik ve kutlamalar için kiralama hizmetleri veriyor. Bu hizmetler dansçı ve sanatçı kiralaması olabiliyor. Ayrıca etkinlikler sırasında insanların eğlenmesi için palyaço ve sihirbaz kiralama hizmetleri de bulunuyor. Palyaço veya sihirbazlar yaptıkları gösteriler neticesinde özellikle çocuklar etkinliklerde gönüllerince eğlenebiliyorlar.

 

Kampanyalı Paket Hizmetleri

 

Yapacakları organizasyonlar için firmayı seçenler alacakları hizmetleri tek tek belirleyip alabiliyorlar. Ancak firma organizasyonların daha uygun fiyatlarla gerçekleşebilmesi amacıyla müşterilerine kampanyalı paketler sunuyor. Bu paketler sayesinde gösteri ekibi, süsleme veya diğer hizmetler için kişiler daha az ücret ödüyorlar. Örneğin doğum günü palyaço paketini almak isteyenler firmaya 200 TL ödüyorlar. Seçtikleri paket kapsamında palyaço gösterisi, animasyonlu oyunlar çocuk hediyeleri, çocukların yüzünü boyama, balonlar ve doğum günü kutlama CD’si gibi hizmetleri bu paket sayesinde almış oluyorlar. Böylelikle palyaçoya, animasyon oyunlarına veya hediyelere ayrı ücret ödememiş oluyorlar.