Organik gıda ürünleri-Hindistan cevizi yağı-Biokent organik market

Organik gıda ürünleri-Hindistan cevizi yağı-Biokent organik market
24 Temmuz 2018 17:53

Organik marketinizde, hangi organik gıdaları satacağınıza karar verin.

 

Organik gıda dağıtıcılarıyla temas kurun. Bunun için öncelikle dağıtıcıları araştırmanız gerekiyor. Fiyatlandırmalarını, kredi ve teslimat koşullarını öğrenin. Bunlara ek olarak bu şirketlerin organik gıda üretimlerinin ve ambalajlarının ilgili resmi kurumların standartlarına uygun olup olmadığından emin olun. Organik gıdalarınızın fiyatlarını belirleyin. Fiyatlarınızı çok düşük tutmanız size güç kazandırabilir fakat sabit ve değişken giderlerinizi karşılayamayabilir.Marketinizi estetik görüntüsü ile ilgili olarak bir iç mimardan yardım alabilirsiniz. Marketinizin içini müşterilerin hoşuna gidecek şekilde zevkli döşerseniz müşterilerin geri gelme olasılığını arttırırsınız.Bir web sitesi, blog, facebook ve twitterhesapları müşterileri marketinize çekmenize yardımcı olabilir ve özellikle bu hesaplarda okuyuculara yararlı bilgiler de verirseniz onların marketinize gelmesini daha da kolaylaştırırsınız.

Organik gıdalar; Karbonhidratlar, yağlar, vitaminlerdir.Karbonhidratlar: Günlük enerjinin %55-60 ‘ı karbonhidratlardan karşılanmaktadır. En kolay sindirilebilen ve enerjiye dönüştürülebilen besin gruplarıdır. Proteinler: Vücudun büyümesi ve gelişmesi için gerekli besin öğeleridir. Hücrelerin temel yapıtaşıdır. Günlük enerjinin %12-15’i proteinlerden karşılanmaktadır. Yağlar: Lezzet vericidirler. 1gram yağ 9 kcal enerji verir. Yağlar, yağda eriyen vitaminlerin(ADEK) vücut tarafından daha etkin kullanılmalarını sağlarlar. Vitaminler: yaşam için gerekli olan ve vücutta metabolik olayların devam edebilmesi için gereklidirler. Lif içeriği yüksektir. Yağda ve suda eriyen vitaminler vücut tarafından yapılamaz, besinlerle dışarıdan alınırlar. Antioksidan içeriği yüksektir.

Organik olarak yetiştirilen Hindistan cevizlerinden soğuk presle elde edilen sertifikalı Hindistan Cevizi Yağıdır. Bu ürün Organik Tarımın Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş ve kontrol edilerek sertifikalandırılmıştır. Organik Hindistan cevizi yağı, 24,5 derecenin altında katılaşır, üstünde ise sıvı haldedir. Sıvı halde iken salatalarda, katı halde iken tereyağı yerine kullanılabilir. Buzdolabına koymaya gerek yoktur.Kişisel temizlik ve vücut bakımında, ayrıca pişirmede de kullanılır.Katı veya sıvı olarak, gerek soğuk yemeklerde gerekse yüksek derecelerde kullanıma da uygun olduğundan, pişirme ve kızartmalarda kullanılabilir. Mevcutta kullandığınız katı ve sıvı yağları bire bir oranda organik hindistan cevizi yağı ile değiştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve sipariş için www.biokent.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.