Online özel istihdam bürosu

Online özel istihdam bürosu
17 Ocak 2019 17:20

Ankara iş ilanları, İstanbul ilanları ve Türkiye’nin tüm kentlerinden iş ilanları sunan elemanonline.com.tr online hizmetler sunuyor. Özel istihdam bürosu formunda faaliyet gösteren platformda tüm üyelikler ücretsizdir.

 

 

 
İlan ekleme özelliğiyle eleman bulma ve iş başvurusu olanakları sunan dijital sistem, 2005 yılında faaliyete başlamıştır. İşkur yetki ve izni ile hizmetler sunan Elemanonline, Türkiye’nin en büyük iş bulma sistemine sahiptir.

 

Elemanonline’da Nasıl İş Bulunur?

Ücretsiz ve online üyelik fırsatı sağlayan siteye kayıt oluşturarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Farklı niteliklerde ve sektörlerde sunulan iş fırsatlarına online başvuru olanağı sunuluyor. Aday Girişi butonu, ekranın sağ üst köşesinde yer alır. Sekmeye tıklayarak ‘’Hızlı Cv Oluştur’’ veya ‘’Özgeçmiş Ekle’’ opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.
‘’Ücretsiz iş ilanı ekle’’ sekmesiyle 313 bin firma, Türkiye’nin tüm bölge ve kentlerine iş fırsatları sunuyor. Kategorilere göre iş ilanları arayabilir, kriter ve niteliklerinize göre en cazip fırsatları online olarak değerlendirebilirsiniz.

 

Elemanonline’da Nasıl Eleman Bulunur?

Her sektör ve her nitelikte iş ilanları bulunan elemanonline sisteminde, firmalara özgü üyelik sistemi sunuluyor. Sitenin sağ üst kısmında bulunan ‘’Firma Giriş’’ butonuna tıklayarak ücretsiz üyelik fırsatından yararlanabilirsiniz.
Sektörel iş ilanı ekleme, pozisyonlara göre iş ilanı ekleme, iş süresine göre iş ilanı ekeme gibi fonksiyonlar sunuluyor. Elemanonline’da tam zamanlı iş ilanlarından dönemsel iş ilanlarına dek pek çok seçenek bulunuyor. Tıpkı hedef kitle seçer gibi iş ilanınız için hedef pozisyon veya hedef aday ilanları oluşturabilirsiniz.
Online başvuru sistemi sayesinde iş ilanına başvuru yapan tüm adayları kolaylıkla değerlendirebilir, kurum ve işletmelerinize en uygun personelleri online olarak bulabilirsiniz.

Şehirlere Göre İş İlanı Başvurusu

Türkiye’nin tüm kent ve ilçelerine göre dizilim sunan platform, sekreter iş ilanları, stajyer iş ilanları ve freelancer iş ilanları seçenekleriyle alternatif sunuluyor. Eleman arayanlar için en geniş kapsam, iş arayanlar için en geniş yelpaze sunuluyor. Meslek ilanlarından pozisyon seçenekli ilanlara dek her gün binlerce ilan ekleniyor ve binlerce kişi elemanonline.com.tr sistemi üzerinden iş buluyor.
Acil iş ilanları bölümü, yeni iş ilanları bölümü ve güncellenen iş fırsatları ile nitelik ve kriterlerinize göre iş ilanı verebilir, iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Online kullanım konforuyla iş arayan ve iş veren firmaları bir araya getiren sistem, reklam verme olanağıyla geniş bir hacim sunuyor.

Elemanonline İletişim

www.elemanonline.com.tr web adresi üzerinden tüm Türkiye’ye hizmet sunan site, İstanbul- Kadıköy’de faaliyet gösteriyor. Platform hakkında bilgi almak, soru, görüş ve önerilerini iletmek için sitenin ‘’İletişim’’ sekmesinden online formu doldurabilirsiniz.
0216 416 6600 telefon numarası üzerinden mesai saatleri dahilinde iletişim sağlayabilirsiniz. Kesintisiz erişim sunan platform üzerinden güvenilir online hizmetler sunan sitede yüzbinlerde üye firma ve 36 bin üzerinde iş arayan bulunuyor.