Ön Ödemeli Kart

Ön Ödemeli Kart
22 Ekim 2019 16:37

Online oyun sektöründe yasal hizmet veren çok sayıdaki online oyun sitesi üyelerinin para yatırma işlemleri için çeşitli ödeme yöntemlerini kullanmaktadır. Kullanılan para yatırma yöntemlerinden birisi ön ödemeli kart olan paykasa sistemidir. İhtiyacınız olan ön ödemeli kartı paykasaode.com sitesi üzerinden satın alabiliyorsunuz. Firma web sitesi üzerinden farklı özelliklere sahip, en güvenli ön ödeme kartın satışını yaparak, sahip olanların, birçok alışveriş sitesinde ve oyun sitesinde rahatlıkla kullanmalarını sağlıyorlar. Siteye giriş yaptığınızda ön ödemeli kartın tüm özelliklerini, satın alma ve bozdurma yöntemlerini sizlere gösteriyorlar.

 

Kart Fiyatları

 

Paykasaode.com sitesi satışını yaptığı paykasa fiyatları için ucuz seçenekler sunuyorlar. Sitede oluşturulan kategorilerden faydalanarak %100 güvenli bir şekilde satın alma işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Kartı satın aldıktan sonra, kartta bulunan limiti tüm işlemlerinizde kullanabiliyorsunuz. Satın alma işleminden önce merak ettiğiniz tüm soruları, sitenin Whatsapp destek hattı üzerinden site yönetimine sorabiliyorsunuz. Sorduğunuz tüm sorulara kısa sürede dönüş yaparak aradığınız cevapları sizlere iletiyorlar. Bu kart ile istediğiniz oranda ödeme yapabiliyorsunuz. Satın alırken sizlere ihtiyacınız olan limite göre kart satışı yapıyorlar.

Kart Bozdurma

 

Online sistemlerde kullanılan en avantajlı karta paykasaode.com sitesi üzerinden sahip olduktan sonra, istediğiniz zaman paykasa bozdurma yapabiliyorsunuz. Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda, paykasaode.com sitesi ile iletişime geçerek, elinizdeki kartınızı bozdurabiliyor ve karttaki miktarı nakit olarak alabiliyorsunuz.

 

Firma, online ödeme sistemleri alanında uzun zamandır hizmet veriyor ve kullanıcılarını ön ödeme kartlarını rahatlıkla kullanmalarını sağlıyorlar. Kart bozdurma işlemlerini yapmak istediğinizde, kartın pin kodunu sizden istiyorlar ve en düşük komisyon oranı ile kart bozdurma işlemlerini yaparak nakit ihtiyacınızı karşılıyorlar. Satın alma işlemlerinde büyük kolaylık sağladıkları gibi bozdurma işlemlerinde de her türlü kolaylığı sağlıyorlar.