Olimpiyat şehri İstanbul’da mazgal dehşeti!

Olimpiyat şehri İstanbul’da mazgal dehşeti!
21 Ağustos 2013 15:51

Olay saat 13.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi 48 numara önünde meydana geldi.

 

Simge Büyüktürk(19) 2 arkadaşıyla birlikte caddede yürüdüğü sırada daha önceden bir demiri kırılmış olan mazgala ayağı sıkışıtı.Sağ ayağı mazgala sıkışan genç kız kendi imkanlarıyla ayağını kurtarmaya çalıştı.Ancak başarılı olamayınca olaya çevredeki vatandaşlar müdahale etti.Vatandaşlar yağ ve sabun sürerek sıkışan ayağı kurtarmaya çalıştı. Fakat bunda da başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi.

 

İTFAİYE KURTARDI

 

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri mazgaldaki bir demiri kıvılcımsız kesme makasıyla keserek sıkışan ayağı kurtardı. Kısa süreli korku ve panik yaşadığı gözlenen genç kız önce sandalye sedyeye bindirildi. Daha sonra sedyeye konulan genç kız ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Simge Büyüktürk’ün sağlık durumunun iyi olduğu, bacağında ezilmeler oluştuğu öğrenildi.

 

TAŞLA KAPATILDI

 

İtfaiye ekipleri başka bir kaza olmaması için mazgalın çevresini güvenlik şeridi çektikten sonra kesilen demirin üzerine büyük bir taş koydu. Belediye ekiperine de haber veren itfiaye ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldı.

 

GÖRGÜ TANIKLARIBELEDİYENİN HATASI”

 

Görgü tanığı bir kadın “Akbil sordular. Yolun karşısındaki büfeden dodurabileceğini söyledim. Caddede yürüdüğü sırada bir demiri kırık mazgala ayağı sıkıştı. Çığlık atamaya başladı. Krem ve sabun sürdük ama çıkaramadık.Bunlar belediyenin hatası, çok uğraştık. İtfaiyeye ve ambulansa haber verdik” dedi.