Oğuzhan Onay fark yaratıyor

Oğuzhan Onay fark yaratıyor
2 Şubat 2020 14:00

Son günlerde transfer söylemleriyle ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken yetenekli futbolcu harika bir sezon geçiriyor.

 

 

1994 Sivas doğumlu yenetekli futbolcu skora yaptığı katkının yanı sıra saha içerisindeki savaşçı , hırslı ve mücadeleci yapısıyla da ön plana çıkıyor. Yıldız futbolcu Oğuzhan transfer listesi hazırlayan birçok takımında iştahını kabartmış durumda. Sivasspor altyapısından yetişen ve futbolun temel yapı taşlarını burada öğrenen Oğuzhan Onay yüksek bir potansiyele sahip.

 

2

 

Ortasahada ön libero , merkez ortasaha ve forvet arkası mevkilerinde rahatlıkla görev yapabilen Oğuzhan Futbolu günümüz futboluna uyarlanmış şekilde iki yönlüde oynayabiliyor.

Gol ve asistlerinin yanı sıra attığı akıl dolu ara pasları kullandığı duran toplarlada etkili olarak rakiplere korku dolu anlar yaşatan Oğuzhan Onay oynadığı futbolla övgüleri fazlasıyla hak ediyor. Sergilediği futbolun yanında gösterdiği mücadeleyle de tribünlerin sevgilisi olan yetenekli futbolcu oynadığı her takımda taraftarlar ile arasında güçlü bir bağ oluşturuyor.

3