Oğuz Kaan Salıcı yirminin üstünde eski il başkanıyla genel merkezde buluştu! CHP’de Paralel il başkanlıkları mı kuruluyor!

Oğuz Kaan Salıcı yirminin üstünde eski il başkanıyla genel merkezde buluştu! CHP’de Paralel il başkanlıkları mı kuruluyor!
16 Ağustos 2018 08:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son yaptığı MYK değişikliği ile, “CHP kapatılmalıdır sosyal demokrasiye zarar veriyor” diyen eski İstanbul İl başkanı ve CHP İstanbul milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’yı örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirmişti.

 

 

H&H ÖZEL

 

Oğuz Kaan Salıcı’nın ilk icraatı kendisinin il başkanı olduğu dönemde il başkanlığı yapan Diyarbakır, Tokat, Karaman gibi yirminin üstünde il başkanıyla dün genel merkezdeki makamında bir araya gelerek kendisinin gelecekte genel başkan olabilmesi konusunda alt yapı çalışmalarına hız vermek için toplantı yaptığı CHP kulislerini hareketlendirdi.

 

Oğuz Kaan Salıcı’nın 10 Aralık hareketinin kurucularından olduğu biliniyor.

 

CHP örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın, dün akşam saatlerinde kendi döneminde il başkanlığı yapan yirminin üstünde eski il başkanıyla yemekli toplantıda bir araya gelerek çalışmalarına devam edeceği CHP kulislerinde konuşuluyor.

 

CHP’nin yerel seçimlerden sonra yine bir başarısızlık durumuyla karşı karşıya kalması durumunda Oğuz Kaan Salıcı’nın yapılacak olağanüstü kongrede genel başkanlığa aday olacağı ve bu kapsamda çalışmalarına şimdiden hız verdiği konuşıluyor.

 

 

Oğuz Kaan Salıcı’nın kendine yakın eski il başkanlarıyla yapacağı çalışma sonucunda CHP örgütlerinde paralel bir çalışma grubu oluşturarak kendisine karşı olan mevcut il başkanları yerine kendine yakın il başkanlarını atayacağı, CHP örgütlerini kendine yakın duran kadrolardan atama yoluyla yeniden oluşturacağı ve bugünden başlattığı kendi döneminde kendisine yakın eski il başkanlarına bu yönde çalışma yapmaları doğrultusunda taleplerini ileteceği CHP tabanında büyük huzursuzluk yarattığını şimdiden söyleyebiliriz.