Oğuz Kaan Salıcı ve Adnan Keskin’in borç rekoru!

Oğuz Kaan Salıcı ve Adnan Keskin’in borç rekoru!
7 Şubat 2018 11:12

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR 22 MİLYON HARCADI

 

 

Yalçın Bayer / Hürriyet

 
Kurultayda en çok oyu alan Prof. Dr. Haluk Koç, ‘mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı’ olarak kurultayda faaliyet raporunu okurken ‘Ankara ve İstanbul’un 22 milyon tutarındaki borçlarını genel merkez olarak ödediklerini’ açıkladı. Koç, 22 milyon borcun 12 milyonunun, PM’ye giren eski İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı dönemine, 5 milyonunun İstanbul İl Başkanlığı’na getirilen İş Bankası Yönetim Kurulu üyesi Murat Karayalçın dönemine, diğer 5 milyonunun da Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in dönemine ait olduğunu söyledi.

 

CHP kurultayının 2. gününde (pazar) parti tarafından dağıtılan dönerli dürümden 100’ün üzerinde partilinin midelerinin bozulması ve bunların çoğunun hastanelere kaldırılması olayı hakkında henüz bir açıklama yapılmaması dikkat çekti. Ancak dürümlerin organizasyonunu yapan ve aynı zamanda Yıldız Yemek şirketinin sahibi olan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin sorulara yanıt vermekten kaçındı.

 

Öte yandan CHP Ankara İl Başkanı Keskin ile örgütlerden sorumlu Tekin Bingöl’ün kardeşi Atilla Bingöl’ün yemek ve inşaat işlerinde ortak oldukları iddia ediliyor.

 

Yazının devamı için:

 

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/yalcin-bayer/mersinde-torpilli-isyani-40733631