Oğuz Kaan Salıcı ile Deniz Yücel arasında kirli ittifak!  Amaç: 31 Mart sonrası hesaplar!

Oğuz Kaan Salıcı ile Deniz Yücel arasında kirli ittifak! Amaç: 31 Mart sonrası hesaplar!
31 Ocak 2019 09:15

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tartışmalı geçen MYK ve PM öncesi iki kez bir araya geldi.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Parti kamuoyu sanki Deniz Yücel’in Aziz Kocaoğlu’nu yeniden belediye başkanı yaptırmak için görüşmelerin sürdüğünü algılasa da amaç 31 Mart sonrası için anlaşma sağlamak.

 

 

CHP’yi yöneten kadroların partiyi iktidara taşımak yerine kişisel hesaplarını ön planda tutmala ve bu ekibin başına da paraşütle partiye getirilen Oğuz Kaan Salıcı’nın, önce İstanbul il başkanı olarak parlatılması, aslında Kürt kökenli olan Salıcı’nın eski Bakan Ziya Halis’in kızıyla evlendirilerek Alevi tabanı sıcak mesaj verilmesi yoluyla partide önünün açılması sağlandı.

 

 

Son olağan kongrede Kılıçdaroğlu’nun kanatları arasında PM’ye taşınması sonrasında milletvekili seçilerek Kılıçdaroğlu tarafından Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesi ile süreç devam etti.

 

 

 

Oğuz Kaan Salıcı’nın Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna oturur oturmaz kendi il başkanlığı döneminde ekibine taşıdığı eski il başkanları ile Ankara’da buluşup adeta paralel yeni bir örgüt yapılanması oluşturduğu ve kendisine karşı çıkabilecek tüm il başkanlarıyla  belediye başkanlarını Muharrem İnce’ye destek veriyorlar gerekçesi ile Kılıçdaroğlu’na tasfiye ettirerek buralardan boşalan yerlere kendini genel başkanlığa taşıyacak isimlerle doldurduğu ve şu anda CHP’nin en güçlü adamı olduğu biliniyor.

 

 

Geçen hafta bu çalışmalarına CHP’nin en güçlü kalesi İzmir’i de katarak partinin Genel Başkanlık koltuğunu ele geçirmek için bir adım daha attığı bu son hamlesi ile aslında Aziz Kocaoğlu’nun adamı olarak bilinen Deniz Yücel’in de sıkı pazarlıklar sonucunda Oğuz Kaan Salıcı’nın yanında yer alması artık kaçınılmaz görünüyor.

 

 

İstanbul’da atanan tüm ilçe belediye başkanları aslında İstanbul Büyükşehir’i almak için değil 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin ardından Genel Başkanlık koltuğunun tartışılacağı ve bu aşamada hemen olağan kongre sürecinin başlatılacağı, kazanılan belediyelerin de desteği ile CHP örgütünün baskı altında tutularak Oğuz Kaan Salıcı’yı genel başkanlığa taşıyacak kurultay delegelerinin masa başında daha şimdiden belirleneceği günleri hep birlikte yaşayacağız.

 

Halkın Habercisi olarak CHP’ye gönül vermiş milyonları uyarmayı bir görev biliyoruz.