Öğretmen tercihi yapmak çok daha kolay

Öğretmen tercihi yapmak çok daha kolay
15 Nisan 2020 15:39

Öğretmentercihim.com internet üzerinden öğretmen ve öğrencileri buluşturarak özel ders ve canlı ders hizmetleri sunan interaktif bir eğitim platformudur. Öğretmenler, eğitmenler, profesyoneller, yaşam koçları, yetenek ustaları ve tüm ders verenler, bilgilerini ve severek yaptıkları hobilerini paylaşmayı seven mükemmel öğretmenlerden oluşan bir topluluktur.

 

Türkiye’nin bütün illerine hizmet veren projemizde dilediğiniz gibi profil oluşturabilir, özel ders verebilir veya özel ders verenler ile iletişime geçebilirsiniz. Özel ders ile kendini geliştirmek isteyenlerin kaliteli, hesaplı ve kendilerine en uygun özel öğretmeni kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarını sağlar.

Aynı zamanda konumunuza göre en yakın öğretmenlere ulaşmak sitemizin diğer önemli bir özelliğidir. Bu özellik sayesinde ders almak isteyenler, konumlarına en yakın öğretmenlere ulaşabilir ve onlardan ders alabilirler. Ayrıca Öğrencilerinizle bilgisayardan ya da mobil cihazlardan birebir ya da sınıf (grup) canlı dersleri yapabilirsiniz. Canlı derslerinizi sistemimize entegre edilmiş olan site tarafından sağlayabilir uygulama üzerinden ders vermek isteyen öğretmenler olarak bir hafta içerisinde kayıt oluşturduğunuz taktirde ilk ay ücretsiz faydalanabilirsiniz.

 

Ders vermek isteyen bireyler, öğretmen veya eğitmen olmak zorunda değildir. Özel ders verebileceğine inanan yetkinliklerini öğreterek karşı tarafa aktarmak isteyen öğrenci ve diğer branşlardaki insanlarda özel ders verebilirler. Bununla beraber dileyen herkes de özel ders alabilir. Özel ders almak isteyen kişiler de sisteme üye olup ders talebi oluşturabilir ve öğretmen ile iletişime geçebilir.

 

Hedefimiz, Türkiye’nin her yerinde öğretmen ihtiyacı olan, özel ders almak isteyen bütün öğrencilere ve öğrenmek isteyen bireylere yardımcı olmak. Öğretmen ve eğitimcilerin kendilerini geliştirmesine dair hizmet etmek.