Ödevlerinizde artık yeni yardımcınız var! Eğitimarşivi.Net

Ödevlerinizde artık yeni yardımcınız var! Eğitimarşivi.Net
18 Ağustos 2020 22:37

Bilindiği üzere Eğitim sezonu boyunca öğrencilerin en çok zorlandığı etkinliklerden biri proje ve performans ödevi hazırlamak. Bu konuda zorlanan öğrencilerin işini kolaylaştıracak bir eğitim platformu var artık. Bu konuda pek çok içerik sunan online bilgi portalı Eğitim Arşivi’nden bahsedeceğiz bu yazımızda. Eğer ödevleriniz konusunda bilgi ve eğitim materyallerine ihtiyacınız varsa Eğitim Arşivi sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.

İnternet dünyası birçok bilgiyi bünyesinde barındıran devasa bir kütüphane gibi ve pek çoğumuz, basit bilgilerden kapsamlı araştırma konularına kadar birçok veriyi internetten arıyoruz. Fakat bu devasa kütüphane zaman zaman gereksiz ve verimsiz olabiliyor. Ödev hazırlarken proje araştırırken önemli bir meziyet devreye giriyor. İnternette doğru ve güvenilir içerikleri nasıl bulacaksınız. Doğru bilgiye erişim noktasında önerilebilecek sayılı platformlardan biri Egitimarsivi.

Kim kimdir ve biyografi mi arıyorsunuz?

Türk ve Dünya tarihinde düşünceleriyle, söyledikleriyle, sanatıyla kitlelere yön vermiş insanların ibretlik hayat hikayelerini de bulabiliyorsunuz. Örneğin “Fatih Sultan Mehmet Kimdir?” gibi bir bilgi arıyorsunuz ve karşınızda binlerce sayfa var? Doğru bilgi hangisi noktasında ikileme düştüğünüz anda karar vermek zor olur. Siteleri gezerken bile oldukça fazla zaman harcıyorsunuz. Siz değerli gençlerin zamanının değerli olduğunu biliyoruz. Bu noktada kim kimdir? Kategorisiyle de güvenilir bilgi sunan Egitimarsivi platformunu şiddetle tavsiye ederiz. Eğitim Arşivi’nin kapsamlı biyografi ve kim kimdir sayfalarında yüzlerce ünlü simaya ait kapsamlı biyografiler mevcut, hem güvenilir hem de pek çok detay olabildiğince özet şekilde sunulmuş.

Ders Notu ya da ödev mi arıyorsunuz?

Eğitim Arşivi’nin Ders Notları sayfaları da oldukça kapsamlı, 1. Sınıftan üniversite ders notlarına kadar pek çok derse ve konuya ait sunu ve etkinlik bulmak mümkün. Yapmanız gereken tek şey Ders Notları içerisine girerek ilgili sınıfı ve konuyu seçmek. Düzenli bir kategori yapısıyla da birçok siteden bu konuda ayrılıyor. Ayrıca proje ve performans ödevi konusunda da oldukça geniş bir arşiv mevcut ve genişlemeye de devam ediyor.

Kompozisyon örnekleri

Öyle sanıyoruz ki her sınıf kademesinden öğrencinin en çok zorlandıkları etkinliklerden biri de kompozisyon yazmak. Eğitim Arşivi’nde bu kısma da yer verilmiş, sitede pek çok konuyla ilgili özgün kompozisyon örnekleri mevcut. İnternette kaliteli ve özgün kompozisyon bulmak zordur. Daha önce yazılmamış özgün içerikli kompozisyonlarıyla öğrencinin bu konuda en büyük yardımcısı olacaktır. Arama bölümünden konuyu yazıp aramanız yeterli. Sitede ayrıca kompozisyon nasıl yazılır konusu da ayrıntılarıyla anlatılmış durumda.