oBilet

oBilet
12 Mayıs 2017 15:05

Seyahat etmek istiyorsunuz ve en kolay, en güvenilir, en hızlı, en ucuz yoldan arzuladığınız bileti almak istiyorsunuz.

 

Pek çoğumuz gibi… Peki ama nasıl ve nereden? Bu yazıda online otobüs-uçak bileti platformu oBilet’in seyahat deneyimlerinizi nasıl da kolaylaştıracağını anlatacağız.
Nedir oBilet? 2012 yılından beri sayısız otobüs firması ile sizlere, bizlere en uygun otobüs biletlerini sunan online bilet platformudur. Sadece geçen yıl sattığı 2,5 milyonu aşkın otobüs bileti ile piyasadaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaya devam etmektedir. Pamukkale Turizm, Anadolu Ulaşım, Nilüfer Turizm, Ali Osman Ulusoy, İstanbul Seyahat, Özkaymak, Vivalines, Mersin Villa Seyahat, Metro Seyahat, Topçam Seyahat, Ats Turizm, Buzlu Turizm ve daha onlarca otobüs firmasına tek bir noktadan erişim imkanı sağlamaktadır. Bu özellikleriyle online otogar işlevi görmektedir.
Otobüs biletinin ardından online uçak bileti de satmaya başlayan oBilet, Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Bora Jet, Sun Express ve onlarca yabancı firmanın online uçak biletini, orijinal fiyatlarından daha düşük fiyatlara satıyor. Yüzlerce rotada en ucuz uçak biletlerine oBilet ile erişmek mümkün.
oBilet’e nasıl erişebilirim? oBilet’e internet erişiminin olduğu her yerden oBilet internet sitesine girerek erişebilirsiniz. Eğer akıllı telefon kullanıcısıyım diyorsanız Android için Google Play’den ve Apple için App Store’dan indireceğiniz oBilet uygulamasını kullanabilirsiniz.
oBilet üzerinden biletimi nasıl alırım? oBilet’e girdiğinizde ilk yapmanız gereken seyahat şeklinizi belirlemek; otobüs mü, uçak mı? İkinci adım olarak ise nereden nereye gitmek istediğiniz ve bu seyahati hangi tarihte gerçekleştirmek istediğiniz. 2 küçük adımla verdiğiniz kararlardan sonra oBilet size uygun tüm seferleri listeler. Sizler bu listeleri fiyata göre, saate göre ve firmalara göre düzenleyebilir ve size en uygun formda kullanabilirsiniz. Bütçenize en uygun otobüs biletini veya cebinize en uygun uçak biletini seçebilir ve ödeme işlemlerini sadece 2 dakika içinde güvenli ödeme seçenekleriyle tamamlayabilirsiniz.
Neden oBilet? oBilet gelişmiş arayüzü sayesinde benzerlerinin aksine donanımlı bir teknoloji altyapısı sunmaktadır. Ferah ve kolay anlaşılabilir sitesiyle 7’den 77’ye tüm kullanıcıları tarafından severek kullanılmaktadır. 7/24 müşteri hizmetleri ile her türlü sorunuzun cevabına ulaşabilir ve 0 850 532 62 58 numarasıyla oBilet Çağrı Merkezi ile irtibata geçebilirsiniz.