Numara Kiralama Sitesi

Numara Kiralama Sitesi
1 Mart 2021 12:08

Günümüzde internet sitelerinden hizmet almak için genel olarak sitelere üye olmak gerekiyor. Üyelik işlemlerinde ise telefon numarası onayı gerekiyor. Telefon numarası onayı yapılmayan bir üyelik işlemi sonuç vermiyor.
Ancak bu kişinin telefon onayı alma sırasında sıkıntı yaşadığı da bir gerçeği oluşturuyor. Çünkü güvenilirliğinden emin olunmayan bir siteye kullanım sağlanan telefon numarasını girmek sorun oluşturabiliyor. Bu soruna çözüm bulmak için son dönemlerde sanal telefon numaraları kullanılıyor. Sanal telefon numarası tek kullanımlık olarak alınıyor ve bu numarayla üyelik sağlanıyor. Böylelikle üye olunan numara tekrar kişilere ulaşamıyor.

 

Numara Kiralayıp Sınırsız SMS Alın

 

İnternet üzerinden araştırma yapmayı seviyor ve bu sitelere üye olmak için numara kiralama  gerekiyor ise  OnayAl.Com sitesine giriş yapabilirsiniz. Siteden numara alarak bahis sitelerine, oyun sitelerine, Whatsapp hatlarına tek kullanımlık sms onay numaraları ile üye olabilirsiniz. Sitede dünya ülkelerinden farklı telefon numaraları alınarak, binlerce siteye üye olunabiliyor.

 

15 Ülkeden Numara Kiralayın

 

Bu siteler tekrardan sizlere ulaşarak reklam yapamıyor. mobil onay veren bu siteler, yeniden sizlere ulaşmak istediklerinde sizlere ulaşamıyor. Tek kullanımlık olan bu numaralar sebebiyle üye olduğunuz hiçbir site sizlere yeniden erişemiyor. Dünya ülkelerinden tek kullanımlık numara almak için siteye ulaşabilirsiniz. Hemen siteye ulaşarak konuyla ilgili tüm detayları edinebilirsiniz. Onay Al sitesine giriş yaparak yeni üyelik almak için tek kullanımlık numara yani mobil onay numarası alabilirsiniz.