Noter katibi kadını öldürdü, hemşireyi yaraladı, intihara kalkıştı

Noter katibi kadını öldürdü, hemşireyi yaraladı, intihara kalkıştı
21 Ağustos 2013 13:55

Diyarbakır’da temizlik işçisi Şeyhmus Yıldız, ikisinin adı da Özlem olan kadınlardan birini öldürüp diğerini yaraladıktan sonra ayhı silahla intihara kalkıştı.

 

Merkez Bağlar İlçesi Batıkent 10 Nolu Aile Sağlık Merkezi’nde temizlik işçisi olarak çalışan 63 yaşındaki Şeyhmus Yıldız, sabah saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle aynı yerde çalışan hemşire 30 yaşındaki Özlem Görükmez’i tabancayla başından vurdu. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Özlem Görükmez’in tedavisi sürerken, olayın meydana geldiği Sağlık Merkezi’ne 2 kilometre uzaklıktaki Diyarbakır 6. Noteri’ne giden Şeyhmus Yıldız, bu kez noterde katip olarak çalışan Özlem Akdağ’a ateş etti. Akdağ olay yerinde yaşamını yitirirken, Şeyhmus Yıldız bina çıkışında intihara kalkıştı. Tabancayı başına dayayıp tetiği çeken Şeyhmus Yıldız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Temizlik işçisi Şeyhmus Yıldız’ın birini öldürüp diğerini yaraladığı Özlem’lerle ilişkisi araştırılırken ilginç bilgilere ulaşıldı. Ölen noter katibi Özlem Akdağ’ın eşinden 5 yıl önce ayrıldığı ve 1 çocuğunun bulunduğu, Şeyhmus Yıldız’ın onu bir yakınıyla ilgili davada yalancı tanıklık yapmakla suçladığı ileri sürüldü. Şeyhmus Yıldız’ın aynı yerde çalışan hemşire Özlem Görükmez’i neden vurduğu ise henüz öğrenilemedi.

 

Yaralı hemşire Özlem Görükmez ile onu vurup intihara kalkışan Şeyhmus Yıldız’ın kaldırıldıkları hastanede tedavileri sürüyor.

 

11 22 33 44 55