Nokta Makro Dedektör

Nokta Makro Dedektör
19 Ağustos 2020 16:49

Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de kullanılan ve tercih edilen bir marka haline gelen Nokta Makro Dedektör; ülkemizin yerli bir değeri olmakla birlikte üretmiş olduğu ürünler ile adından söz ettirmiştir. Dünya genelinde tercih edilen ve birçok marka ile yarışan, sunmuş olduğu özellikler ile dünya genelinde yaygın olarak kullanılan, diğer dedektör markaları ile rekabet halinde olan Nokta Makro Dedektör standart özelliklerin yanında çok farklı özelliklere sahiptir. İthal bir ürün tercih ettiğinizde servis hizmeti almak istediğinizde en az 1 ay beklerken Nokta Makro Dedektör tercih ettiğinizde ise maksimum 3 gün bekliyorsunuz. 3 gün içerisinde servis hizmetinizi almış oluyorsunuz.

 

Simplex Dedektör

r1

Standart dedektörlere göre daha iyi sonuç veren, yer altında bulunan metal özelliklere sahip tüm cisimleri kolaylıkla gören, görmemezlik yapmayan bir dedektör olarak kullanabileceğiniz Nokta Makro Dedektör bu alanda sizlere çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Daha derin seviyelerde arama yapabileceğiniz ve daha kaliteli sonuçlar alabileceğiniz dedektör ile kısa sürede aradığınız hedeflere ulaşabiliyorsunuz. Daha derinlerde daha kolay ve daha kaliteli bir şekilde arama yapabileceğiniz dedektör bu özellikleri sayesinde sizlere hem kullanım kolaylığı hem de avantaj sağlamaktadır. Yağmurda veya suyun altında kolaylıkla çalışabilen ve herhangi bir şekilde etkilenmeyen altın dedektörleri ve define dedektörleri ile kısa sürede hedefinize ulaşabiliyorsunuz. Sizlere sunmuş olduğumuz dedektörler dünya genelinde yaygın olarak kullanılan, IP68 sertifikasına sahip olup su ve toza dayanıklı olarak çalışır. Çok ekonomik fiyatlarla satın alabileceğiniz dedektörler isterseniz denizin altında, havuzun altında veya herhangi bir derede, gölde kolaylıkla çalışabilir. Su geçirmez özelliğe sahip olmakla birlikte su içerisinde de arama özelliğine sahip olan dedektör sayesinde hedefinize herhangi bir coğrafi alanda ulaşabiliyorsunuz. Kara, deniz veya göl fark etmeksizin arama yağabileceğiniz dedektörler su altında dahi ithal ürünlere göre daha derinlerde arama yapmanıza imkan sağlıyor. Aynı özelliklere sahip ithal ürünleri satın almak istediğinizde 3 kat daha fazla para ödenmesi gerektiği için ekonomik anlamda da avantaj sağlıyorsunuz. İthal ürünler ve kaliteli dedektörler ile aynı özelliklere sahip olan değerli bir ürün olanı Nokta Makro Dedektör aynı zamanda dünya pazarında da yer edinmiştir. Türkiye pazarını tamamına hakim olan ve Türkiye’de dedektör ihtiyacı olan insanlara kolaylık sağlayan dedektör oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

Pulsedive Dedektör

r2

 

Yer üstü direktörleri gibi su altı dedektör özelliklerine sahip olan farklı modelleri bulunan dedektörler internet sitemizde yer almaktadır. Derinlik seviyeleri farklı olarak diğerlerine göre daha derinlerde arama yapabileceğiniz, daha derinlerde bulunan ürünleri tespit edebileceğimiz Pulsedive aynı zamanda ekonomik olarak da diğerlerine göre daha avantajlıdır. Koruma mekanizmasına sahip olduğu için 60 metreye kadar su altına inerek arama yapabileceğiniz bu dedektör ile su altında bulunan bütün ürünleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Öncelikle Türkiye’de yer alan ve su altı araştırması yapan birçok kurum kuruluş ve üniversite ile birlikte yurt dışında yer alan sayısız bilim kuruluşu su altı dedektörü olarak Pulsedive kullanmaktadır.

 

İnvenio Dedektör

 

Dedektör teknolojisinin son noktası haline gelmiş olan, bir dedektörde aradığınız tüm özelliklere sahip olan İnvenio dedektör bütün özelliklere sahip olan özel bir detektördür. Arama derinliği bakımından kara ve deniz altında yer alan tüm nesneleri bulabilen ve tüm detektörlere göre daha derilerde arama yapmanızı sağlayan bu dedektör aynı zamanda toprağın altındaki nesnenin bütün ölçülerini birebir olarak sizlere gösteriyor ve şeklini çizebiliyor. Derinlik ne kadar olursa olsun kolay bir şekilde tespit edebilme özelliğine sahip olan ve istediğiniz gibi tespit edilen ürünün çizimini yapabilen İnvenio dedektör sayesinde aradığınız ürünün altın veya gümüş olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bu özelliği ile hedef ürünü kolayca tespit ederek zaman tasarrufu sağlıyor, tespit edilen ürünün değerli veya değersiz olup olmadığını anlık olarak görebiliyorsunuz. Bu özelliği ile bulmuş olduğunuz ürünün çıkarılmaya değer bir ürün olup olmadığını da anlık olarak anlayabiliyorsunuz. Yapay zeka ile çalışan dedektör sayesinde aradığınız ürünü daha kolay bir şekilde tanıyabiliyor, aradığınız ürüne spesifik olarak ulaşabiliyorsunuz. Teknoloji bakımından en üst seviye bir dedektör olarak kullanabileceğiniz İnvenio dedektör yurt dışından ithal olarak getirilen detektörlere göre daha üst seviye de özelliklere sahiptir. Kablosuz bağlantı ile çalışabildiği için oldukça kolay bir şekilde kullanılan ve statik arama modu ile çalışan bu dedektör sayesinde ne aramak istediğinizi ve nerede aramak istediğinizi belirleyip sisteme girebiliyorsunuz. Nokta Makro Dedektör markası olarak sizlere sunulan teknolojik dedektörler ithal ürünlere göre oldukça ekonomik olan ve aynı zamanda sizlere çok daha fazla özellik sunan detektörlerdir. Aynı özelliklerine sahip olan ithal dedektörler için en az 4 katı daha fazla fiyat ödemeniz gerekecektir. Kablosuz bağlantı özelliği ve yapay zeka ile uğraşmadan hedef ürünü arayabilir ve kolay bir ekilde tespit ederek ölçülerini kolayca öğrenebilirsiniz. Çizim konusunda kusursuz çizim özelliği ile aramalarınızı kolaylaştırabilirsiniz.