Niş pırlanta, elmasın en güzel hali

Niş pırlanta, elmasın en güzel hali
16 Eylül 2020 11:20

Hayatın her anında yeni bir şeyler öğrenmek, her birimize farklılık ve anlam katıyor. 2020 yılında e-ticaret sitesini aktif hale getirerek online pırlanta ürünlerini tüm Türkiye ile buluşturan Bilbenler Anonim Şirketi, yeni markası Niş Pırlanta’yı bilgisayar ve akıllı telefonlarınızla buluşturdu. Tablet üzerinden de mobil uyumlu olarak kullanabileceğiniz web sitesi ile Niş Pırlanta, elmas ve pırlantanın farkını ortaya koyuyor. Tektaş pırlanta yüzük ya da akla gelebilecek her türden pırlanta ürün, Niş Pırlanta ile zarif parmaklar ile buluşuyor. Peki, siz pırlanta ile elmas arasındaki farklar nelerdir biliyor muydunuz?

 

foto1

Pırlanta ve elmasın birbirinden farklı olduğunu düşünen ve anlamlarından bir haber olan pek çok insan var. Oysa bugün bir baget pırlanta yüzük aldığınızda, aslında farklı bir kesim işlemine maruz kalmış gerçek bir elmas satın alıyorsunuz. Yerin birçok katmanının üzerini örttüğü ve bin bir güçlük ile çıkarılan elmas madeni, bugün kadınların en değerli takısı olan pırlantanın hammaddesi. Kısacası, alacağınız ve Niş Pırlanta tarafından satışa sunulan tüm pırlanta ürünler, elmasın çeşitli renk, berraklık, kesim ve karat özelliklerini taşıyan, işlem görmüş hali. Peki, Niş Pırlanta’yı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

 

Elmastan Niş Pırlantaya Yolculuk

foto2

Elmas, aslında saf karbondan ve çeşitli minerallerden oluşan, doğal ve berrak bir taş. Bu taş, yerin o kadar derinlerinde ve o kadar sıcakta oluşuyor ki, bu madenin yalnızca kendi değil, doğadaki yolculuğu da göz kamaştırıyor. Saf karbonun 1000 derece gibi yüksek bir ısı ve 49 atm gibi büyük bir baskı altında oluştuğu düşünülürse, aslında günümüzde yer küreye daha yakın noktalardan çıkması sizi oldukça şaşırtabilir. Bugün ulaşılabilen pek çok elmas madeni, tektaş pırlanta yüzük olmadan önce 150-160 km gibi oldukça derin bölgelerden, kıtaların ayrılması esnasında yaşanan kırılmalar ve yer kabuğu plakalarının yükselmesi sonrası toprak tabakasına daha çok yaklaşıyor. Yine de yüzlerce metre derinliklerde bulunan maden, bununla birlikte asıl muhafazasını çok ama çok derinlerde koruyor. Çıkarılabilen elmas kayalar, son derece titizlikle sınıflandırılıyor, kesimleri planlanıyor ve onlarca işlem sonrasında en son olarak parlatılıp, müşterilere takdim ediliyor. Elmastan Niş Pırlantaya yolculuk, etik elmasın parmaklarınız ile buluşmasıyla son buluyor.

 

En Uygun Pırlanta Yüzükler Niş Pırlanta’da

 

Elmas, oldukça nadir bulunan ve yer kabuğunun çok derinlerinde oluşan bir maden. Düşünün ki, yerin 150 km altında olduğu bilinen bu maden, insanlığın henüz ulaşabildiği bir derinlikten çok uzakta yer alıyor. İnsan eli ile yapılan en derin sondaj, an itibari ile 10 km civarında olduğundan, bu derinliklere ulaşmanın, elimizdeki teknoloji ile kısa zamanda gerçekleşebileceği düşünülemiyor. Yalnızca bu nedenle bile bilinen elmas madenlerinin sayısı azalırken, öte yandan da değerlerini koruması ve hatta yükselmesi basit bir şekilde ön görülebiliyor. Niş Pırlanta, bütün bu etkenler ve olumsuzlukların oluşmasına karşın, etik pırlanta değerleri ve ahlaki değerleri ön planda tutarak gerçekleştirdiği 23 yıllık ticaret hayatında, online olarak gerçekleştirilen pırlanta alışverişlerinde de en uygun fiyat seçeneklerini sunuyor. Niş Pırlanta ile yalnızca işlenmiş bir elmas satın almakla kalmıyor, aklınızda soru veya sorunlar da taşımıyorsunuz. Mardin Merkezli faaliyet göstermekte olan Niş Pırlanta, sertifikalı ve tamamen güvenilir olan tüm ürünleri ile Türkiye’ye pırlantacılık anlamında yenilikler katıyor. Pırlanta baget yüzük, pırlanta tektaş yüzük, pırlanta setler ve dahası, Niş Pırlanta’da garantili, güvenilir, risksiz ve en trend kesimler ile huzurlarınıza çıkıyor. Bu sayede tektaş pırlanta yüzük ve kalbinizdeki parıltı ürünlerinin tamamını Niş Pırlanta’da bulabiliyorsunuz.