Nikah Şekeri

Nikah Şekeri
12 Ekim 2019 12:08

Düğün hazırlığı yapan birçok çift, seçeceği ürünlerin en iyi kalitede olmasını ister. Gelinlik, damatlık, salon gibi temel hazırlıkların tamamlanması ile beraber ziyaretçilere sunulacak ikramlara sıra gelir. Bir düğünün en vazgeçilmez ürünlerinden birisi de nikah şekeridir. Nikah şekeri seçme konusunda sıkıntınız varsa doğru yerdesiniz. Bu yazımız içerisinde sizlere son zamanların en popüler 3 ürünü hakkında bilgi vereceğiz.

 

Kişiye Özel Baskılı Lavanta Kesesi Pekshop içerisinde bulabileceğiniz en gözde ürünlerden birisidir. Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürün, Lavanta çiçeğinin en güzel tarafını sunan nikah şekeri, davetlilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktadır. Kişiye özel konsept tasarımlar ile üretilen lavanta keseleri, İstanbul içerisine motorlu kurye ile en hızlı şekilde size teslim ediliyor.  Nikah organizasyonunuz için nikah şekeri arayışındaysanız sizlere ilk olarak bu ürünü tavsiye ederiz. Tabii ki pekshop mağazasından sipariş verebileceğiniz tek çeşit bu değil.

 

Nikah şekeri konsepti günümüzde oldukça farklı boyutlara taşınmış durumda. Eski dönemlerde çeşit bulmak oldukça zordu. Günümüzde ise oldukça farklı kategoride oldukça farklı ürünler bulabilmek mümkün. Ne tarz bir ürün seçeceğinize karar veremiyorsanız sizlere bir önerimiz daha bulunuyor. Kişiye Özel Baskılı Ahşap Magnet , son zamanların en fazla tercih edilen nikah şekeri modelleri arasında yer alıyor. Üzerinde evlenecek çiftin adlarının yer aldığı bu magnet içerisinde istenmesi durumunda söz, nikah tarihine de yer verilebiliyor. Mermer kalp şeklinde dizayn edilen bu ürün ahşap üzerine basılıyor. Lavanta kese ürününe nazaran daha uygun olmasından dolayı çiftlerin bu ürüne yönelim gösterdiğini söyleyebiliriz.

 

Son olarak ise sizlere Mum Nikah Şekeri ürününden bahsedeceğiz. Pekshop atölyesinde üretilen, Oldukça özel bir üretim olan mum hediyelik nikah şekeri, bardak tasarımı ile ziyaretçilerde bambaşka bir his uyandırıyor. Uzun yıllar boyunca unutamayacağınız bir düğün yapmak istiyorsanız nikah şekeri seçimini bu üründen yana kullanmalısınız. Özel kutuda gönderilen bu üründeki mum tamamen kokusuzdur.