Nihat Genç’ten çarpıcı CHP açıklamaları!

Nihat Genç’ten çarpıcı CHP açıklamaları!
4 Şubat 2018 08:56

Nihat Genç Ulusal Kanal’da veryansın programında Erdem Atay’ın sorularını yanıtlarken CHP ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

 

 

Nihat Genç’in Veryansın programında yaptığı açıklamaların önemli satırbaşları şu şekilde;

 

 

CHP’Lİ TABANI HDP’Lİ YÖNETİCİLERE TESLİM ETTİLER

 

 

HDP ile ittifak söylemleri utanç verici. CHP’nin omurgası 90’lı yıllarda kırıldı. CHP HDP’nin kontrolünde. 1991 yılında PKK bağlantılı vekilleri SHP Meclis’e taşıdı. Üzerine gelen kaset kumpası CHP’yi bitirdi. Kılıçdaroğlu partiyi alevici yapılanmaya teslim etti. Şu anda CHP’de kürtçüler ve aleviciler rekabet ediyor. Ancak CHP’ye Güneydoğu’dan oy gelmedi. Atatürkçü tabanı HDP’li yöneticilere teslim ettiler.

 

 

MİLLETİN ADAMI OLAMADINIZ

 

 

Hiç bir partinin ayağına bu kadar şans gelmemiştir. Projeleri belli. CHP ve HDP’Yi yan yana getirmek. HDP ile ilişkilerini gizlemek için Atatürk’ü kullanıyorlar. CHP’li Selin Sayek Böke ‘PYD’ye terör örgütü diyecek bilgimiz yok’ diyor. Cumhurbaşkanığı seçimlerinde Türk ordusunu tasfiye eden Gül’ü aday gösterecekler. Ankara’da kurulan parti Kobanicilerle bitmişti. Aydın dediğin adam iktidarı ABD’nin, BOP’un yardımıyla görmez. BOP’un, FETÖ’nün, PKK’nın adamı oldunuz. Milletin adamı olamadınız’ dedi.