Nevşehir Taşkonaklar

Nevşehir Taşkonaklar
1 Temmuz 2018 09:46

Türkiye’nin yükselen yıldızı Kapadokya, yapılan yatırımlarla gücüne güç katıyor. Girişimcilerin günden güne daha fazla keşfettikleri bu güzel yerde, gelen yerli ve yabancı turistler için eşsiz bir konfor sunan Taşkonakları konu edeceğiz bugün.

 

Bölge itibariyle merkezde ve konum itibariyle de kuşbakışı bir görüntüye hazır olmanızda fayda var. Taş Konaklar, hem eğlence turizmine, hem de yeni evli çiftler için iyi bir balayı alternatifi oluşturmuş durumda. Hal böyle olunca değinmeden edemedik, nedir Taş Konakları özel yapan?

 

Adından da anlaşılacağı üzere Taş kullanılarak yapılan bu konaklar size kendinizi evinize uzak ama içinizi rahat hissettirir. Eski tip yapılara benzerliğiyle geçmişe selam çakan bu yapılarda konaklamak gerçek bir keyif olarak görülebilir.

 

Kapadokya balayı otelleri ile ünlü bir şehrimiz haline gelmektedir. Bunun en büyük nedeni balon ve peri bacaları kuşkusuz. Hal böyle olunca turistlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kapadokya butik otel arayanlar için de güzel ve ekonomik tercihler sunarak ziyaretçilerini yalnızca para kapısı olarak gören birçok bölgeye göre oldukça rahat hissedebileceğiniz bir bölge. Kesinlikle burada sizi aileden gibi gören esnaf ve personel ile karşılaşınca başka yerde tatile gittiğinizde o kadar da mutlu olmadığınızı hissedeceksiniz.

 

Kapadokya mağara otel konseptiyle göz doldururken, diğer bölgelerden gelen turizmcilere de bu iş hakkında sanki bir eğitim veriyor gibi görülebilir. Gerçekten de yoktan var edilen bir sistem, inanılmaz hızlı gelişen bir kent, yatırımcısını mutlu eden bir bölge…

 

Taş konaklar tam bu konseptin üzerine kondurulmuş bir yuva ve giden herkesin bir şekilde memnun kalacağı kesin olarak görülebilicek müthiş yapı.

Sizlere bu otele ait müthiş bir video izleterek ne denli doğru bir tercih olduğu konusunda bilgi vermek istedik;