Neden dijital resimler?

Neden dijital resimler?
22 Ocak 2019 08:38

Hepimiz güzel anılar yaşamak istemekte ve onları hatırlamamıza yardımcı olmak için fotoğraflayarak saklamaktayız. Baskı şeklindeki fotoğrafları saklamak bizim için her zaman zor olmuştur. Hassas yapıları sayesinde yırtılabilmekte, ıslanabilmekte bazen de sadece güneş ışığına maruz kalarak bozulmaya başlamakta ya da evinizdeki küçük misafirler için boyama defteri olabilmekte.

 

 

Muhafaza etmesi çile olan resimler

 

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu sorunların hepsinden kurtulduk. Artık anılarımızı dijital ortamlarda saklamayı tercih ediyoruz. Sistem arızalarını ve kötü niyetli kullanımları saymazsak gayet de memnun durumdayız. Gel gelelim ki her güzel şeyin bedeli olduğu gibi fotoğraflarımızı dijital ortamda saklamanın da çeşitli külfetleri bulunmakta. Depolama alanlarımızı aşırı işgal etmeleri, binlerce resim yükle, sistemimizin ağırlaşmasına neden olmaları ya da en ufak olumsuzlukta tamamen yok olabilmeleri. Olası çaremiz yedek depolama alanları elde edebilmek. Tabi artan harici depolama fiyatları nedeniyle bu çözüm yoluna pek de sıcak bakmamaktayız. Geriye tek seçeneğimiz kalıyor: Çevrimiçi olarak muhafaza etmek. Tümünü resim yükleme sitelerine aktarmak. Her ne kadar bu seçenek gayet cazip gelse de çoğu fotoğraf yükleme sitesi sizden yüksek ücretler talep edebilmekte. Bu problemimizi ücretsiz olarak gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz. Ücret istemeyen siteler hiç mi yok? Hayır, tabi ki varlar ancak tek bir fotoğraf yüklemek için bile dakikalarca beklememize neden oluyorlar. Kocaman bir albüm düşündüğünüz zaman saatlerimizi harcamak zorunda kalmaktayız.

 

Flashresim aracılığıyla bu sorunlardan kurtulmak

 

Zamanınızın ve paranızın oldukça kıymetli olduğunun bilincine vardığımız için sizlere dilediğinizce resim yükleyebileceğiniz bu hizmeti sağlamaya yardımcı olan sitemizi sizlere sunmaktan gurur duymaktayız. Sen doya doya resim çek ve hızlı resim yükle hizmetimizle biz saklayalım. Üstelik. png , .gif , .jpeg dosya biçimlerini de destekliyoruz.