Ne ara bu kadar sapık türemiş…

Ne ara bu kadar sapık türemiş…
6 Mart 2018 17:30

Bahçeli bugünkü grup toplantısında asansöre bir erkek ile bir kadın birlikte binerse halvet olur diyen sözde ilahiyatçı sapığın bu sözlerine istinaden, “Ne ara bu kadar sapık türedi” diye sordu.

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 

 
Bahçeli bu sorunun cevabını bilmeyecek kadar az mı gözlemliyor bu toplumu.

 
Bu olay bu hükümetle çıktı.

 
Eskiden nadiren, arada bir bir sapık çıkardı.

 
Nitekim bazen tek tük Avrupa ülkelerinde de sapıklar çıkıyor.

 
Ancak normalde, medeni toplumlarda bu tür sapıklıkların belli bşr oranı oluyor ve bunun üzerine çıkmıyor bu durum.

 
Bizde de öyleydi.

 
Örneğin bir sene içinde seri halde birçok çocuğun tecavüze uğraması, 500 kadının katledilmesi, babanın kızına tecavüz etmesi, hamile kadına tecavüz edilip, öldürülmesi, yakılması gibi olaylar yoktu.

 
Ayrıca eskiden devamlı televizyona çıkıp, kız çocuğun 6 yaşından itibaren cinsel olarak kullanılabileceği (bu yaşta çocuğun cinsel pratiği kendiliğinden olamayacağına göre, bu sadece bir kullanmadır), çok afedersiniz, “Başbakan Erdoğan beni cariye yapsın, kocam izin verir” diyen alçak kadınlar, “Başbakan Erdoğan’a tüm kadınlar helaldir” diyen sapık ve şerefsiz kocalar, asansöre bininca aklına yanındaki kadınla bilmem ne yapmak gelen ve bunu anlatan vakıf başkanları (asansöre ilk bindiğimde 2 yaşındaymışım, o günden bugüne bu hükümete kadar asansör ile ilgili bu tür fantezi ve sapıklık hiç duymadım), annenizin dizi açık olursa cinsel duygularınız kabarır diyen ve Erdoğan’a oy veren sözde din hocaları, kız öğrenciler beden eğitimi dersinde eşofman giyerse tahrik olan ve yine AKP’ye oy veren sapkın, aşağılık öğretmenler vs. vs. yoktu eskiden.

 
Bu tür sapıklıklar bu hükümetin 15 yıllık iktidarı döneminde başladı ve bu iktidar yerleştikçe çoğaldı ve artık iyice şekil aldı.

 
Bunlar bir 15 yıl daha kalırsa yolda giden her kadının tacize uğrayacağı en adi Pakistan, Hindistanvari, bilmem kaç karılı iğrenç Arap erkeklerivari bir toplum olacağımız kesin.

 
Bahçeli bu kadar uzun yaşamayabilir ve çocuğu yok.

 
Ama bir kızı olsaydı örneğin ve ondan da bir kız torunu, o torunun 15 sene sonra nasıl bir ortamda olacağına da bu kadar kayıtsız kalır mıydı?

 
Bu arada…

 
Bahçeli de bu ülkede yaşıyor…

 
Hak’katen bu sapıklıklıkların ne ara türediğini hiç farketmedi mi?

 

 

Safile USUL Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan