Nazan Öncel, pedofiliye siyah duvağıyla dikkat çekti

Nazan Öncel, pedofiliye siyah duvağıyla dikkat çekti
20 Kasım 2016 14:06

ANTALYA’da sahneye çıkan Nazal Öncel, yüzün siyah duvakla örterek cinsel istismar ve pedofiliye dikkat çekti. Öncel, “Çocuk bedeninin istismarının meşrulaştırılması yerine yeni yasal düzenlemelerin çocukları korumak için yapılacağına inanıyorum. Söylemek istemezdim ama pedofilinin ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim” dedi.

 

 
Nazan Öncel, Muratpaşa İlçesin’deki bir eğlence yerinde sahnye çıktı. Öncel, kendisini izlemek için saatler öncesinden gelen hayvranlarına sevilen şarkılarını söyledi. Siyah sahne kıyafeti tercih eden Öncel, bir de siyah duvak taktı. Öncel’in ilk parçası ise sözleriyle cinsel istismara dikkat çeken ‘Demirden Leblebi’ oldu.

 

“PEDOFİLİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ EN İYİ BEN BİLİRİM”

 

Şarkı aralarında hayranlarına seslenen Öncel, kıyafetini işaret ederek, “Görüldüğü üzere, halimden anlaşılacağı üzere konumuz pedofili” dedi. Yasa tasarısına atıfta bulunan Öncel, “Çocuk bedeninin istismarının meşrulaştırılması yerine yeni yasal düzenlemelerin çocukları korumak için yapılacağına inanıyorum. Beklentimiz bu yöndedir. Vicdanlarımızın altında kalmayalım. Söylemek istemezdim ama pedofilinin ne anlama geldiğini en iyi ben bilirim” dedi. Öncel’in bu konuşması hayranları tarafından “Bravo” sloganlarıyla uzun süre alkışlandı.

 

Programına ‘Seni bugün görmem lazım’ adlı şarkısıyla devam eden Öncel, hayranları kendisine eşlik etti.
Kaynak: Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)