Nasıl instagram fenomeni olunur?

Nasıl instagram fenomeni olunur?
6 Aralık 2018 18:21

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan instagramda fenomen olarak para kazanabilir büyük kitlelere erişebilirsiniz.

 

 

Hatta kendi kitlenizi yönetebilir ve toplumsal yararlı işlere başlayabilirsiniz. Bu sayede toplumda saygın bir kişi haline gelirsiniz. İnstagram gibi sosyal medya mecralarında fenomen olmak için yapılan ilk adım genelde instagram takipçi satın al işiyle başlamaktadır. Bu yanlış bir seçimdir en önce hedef kitlenizi belirleyip hangi alanlarda çalışacağınızı belirlemelisiniz. Daha sonrasında ise paylaşımlara başlamalısınız. Yapacağınız paylaşımları belirli süre zarflarına yaymanız ve bu paylaşımlardan gelen etkileşime göre hareket etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Etkili bir instagram fenomeni olmak için öncelikle insanların dikkatini çekmeniz gereklidir. İnsanların dikkatini çekmeye yönelik paylaşımlar yapmalısınız eğer kendinize güveniniz yoksa yaptığınız bir işle yada yetenek ile bunu başarabilirsiniz. Yada gezdiğiniz yerlerin fotoğraflarını ve videolarını sürekli paylaşarak ve doğru hastag kullanarak büyük kitlelere erişebilirsiniz. Daha sonrasında ise takipçi satın al yada instagram beğeni satın al gibi alanlara yönelebilirsiniz. Kitlenizi doğal ve organik yollu oluşturduktan sonra bu tarz işlemleri yapmanızı öneririz organik hiç takipçiniz olmadan takipçi satın almanın sizlere yararı olmayacaktır. 200 organik ve sürekli etkileşim halinde olan takipçinizin olması bile sizin için avantajdır bu organik takipçinin üzerine sosyal mağza gibi sitelerden takipçi satın almanız sizi daha prestijli bir kişi olarak gösterecektir.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise erişmek istediğinizi kitle ile buluşmaktır. Eğer gezi üzerine bir sayfa – kişi açma planındaysanız diğer rakiplerinizi inceleyip nasıl kitleye eriştiklerini araştırın daha sonrasında büyük gezi sitelerinden reklamlar alın eğer yüksek ücret isterlerse kabul etmeyin doğal yollu zaten o kitleye ulaşacaksınız reklam alımları sadece sizi daha hızlı ulaştırır. Sosyal mağza ile kitlenize eriştikten sonra yapmamanız gereken şeyler vardır mesela sürekli reklam alıp paylaşmak yada ana konudan uzaklaşmak gibi. Bu gibi hatalar sizin takipçilerinizde düşüşe sebep olur ve etkileşimleriniz azalır. Yapılmaması gereken bir diğer hata ise çok fazla ve alakasız hastag kullanmaktır. Bunun sonucunda spama girebilir ve alakasız takipçiler çekebilirsiniz.