Nasıl bir CHP!

Nasıl bir CHP!
16 Kasım 2018 22:12

Vatandaşımız, ülkemiz için her şeyin en iyisini istiyoruz.
Yakın Cumhuriyet tarihimiz, 16 yıllık AKP’nin beceriksiz, çapsız ve fütursuz iktidarının önemli olaylarını, felsefesini, öykülerini sivil toplum olarak paylaşarak unutulmamasını sağlamalıyız. Gündem kayıyor, şu oluyor bu oluyor demeden, her gün her an paylaşıp canlı tutmalıyız.

 

Türkiye’nin temel sorunları var, hepimiz ezbere biliyoruz. Çözüm önerilerimizi de ezbere bilmemiz lazım, neler öneriyorsak anlatmalıyız. CHP sadece salı sohbetleri ile değil sorunları ve çözüm önerilerini örgütlerinden başlamak üzere sokak sokak, ev ev anlatmak zorundadır.

 

1923-1938 Kurucu ayarları, 74 ruhu hedefimiz olmalı.
Önerilerimiz, yerel siyasetimiz belgeli şekilde halka açıklanmalıdır. Eleştiri siyaseti yerine öneren, yapan, yerine getiren. Yanlışların yerine doğru çözüm önerileri koyan, gerekirse uygulayan bir CHP istiyoruz.

 

Bugünün ilkeleri;
– Kendine güven,
– Mağdurlara Destek Ol
– Umudunu kaybetme,
– Korkma,
– Dik dur.
– Atatürk’ü sev,
– Sormaktan vazgeçme
– İktidarı hedefle.
– Önseçim iste,
– Andımızı savun,
– Yerelde hizmeti sorgula.

 

Yerel yönetimlerle sosyal devlet ilkemizi birleştirmeliyiz.
Sosyal devlet isteği, arzusu ve CHP yerel seçim hedeflerinde ilk sırada olması gerekir. Sosyal devletin, parti, inanç ve düşüncesine bakmadan, doğa ve hayvanları da ayrımsız olarak aç ve açıkta koymayacağını ilan eder.

Halka anlatmamız gereken kof, içi boş, hamasetlere dayanan, zeka yoksunu bir vatanseverlik sadece faydasız değil aynı zamanda ülke için felakettir. Biz vatanseverliğimizi, bilimde, sanatta ve ticarette en üstün meziyet ve niteliklerle donatmayı hedefleyerek büyümeliyiz.

 

Özlem Ağırman