Narkotik operasyon, görüntülere böyle yansıdı

Narkotik operasyon, görüntülere böyle yansıdı
14 Ağustos 2013 13:57

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Maltepe Gülsuyu ve Gülensu Mahallelerine düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından da görüntülendi.

 

Peş peşe yaşanan silahlı saldırılarda çoğunluğu Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi 9 kişinin yaralandığı Maltepe Gülsuyu Mahallesi’ne yapılan baskınlarda 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.33 adrese helikopter ve özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen baskınlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile 3 adet ruhsatsız, 2 adet kurusıkı, 1 adet bilye atar tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve 288 adet tabanca fişeği basına gösterildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonların daha önceden planlandığını ve gözaltına alınan 8 kişiden 7’sinin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığını söyledi.

9 YARALAMAYA 1 TUTUKLAMA

Öte yandan Maltepe’de 9 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayına karıştığı tespit edilen K.T.nin ise ayrı bir operasyonla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirttiler.

OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDA

Yapılan baskın polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde polis helikopteri gözetiminde Özel Harekat Timlerinin belirlenen adreslere baskın yapması, evdeki aramalar ele geçirilen silah ve uyuşturucular bulunuyor. Özel Harekat polislerinin ağaçlık alanda yaptığı aramalar da görüntülere yansırken operasyonda gözaltına alınan zanlıların gözaltına alınması da görülüyor.