Murat Can Ünverdi Mavi Tik Rekortmeni!

Murat Can Ünverdi Mavi Tik Rekortmeni!
19 Kasım 2020 11:57

Blue Badge yani mavi tik sosyal medya hesabının tanınmış birine ait olduğunu tescilli olarak gösteren simgedir.  Son dönemde herkesin almak istediği mavi tik sosyal medya hesaplarının onayı ile kullanılıyor.  Yani sosyal medyada her isteyen mavi tik alamıyor ama Murat Can Ünverdi ile artık bu problem ortadan kalkıyor. Yeni Medya Şirketler Grubu CEO’su Murat Can Ünverdi alanında uzman olan birçok kişiye mavi tik almayı başardı.

İmkansızların Adamı

İş dünyasında adını imkansızların adamı olarak tanıtan Ünverdi Instagram üzerindeki mavi tik projeleri ile başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Instagram tarafından onaylı hesap projesi sayesinde birçok mavi tik almak isteyen müşterisini gündeme taşıyan CEO bunu başarıyor.  Türkiye’de yaşanan mavi tik almak imkansızlıklarına nokta koyan genç işadamı en son bir araba kaplama firmasına mavi tip olarak adını duyurdu. Geçmişte birçok doktorun, saç ekim uzmanı ve hastanenin hatta işadamının mavi tik alma problemini çözen Yeni Medya Şirketler Grubu CEO’su Murat Can Ünverdi her kullanıcıya verilmeyen mavi tik onayını almayı başardı.

Mavi Tikleri Alan Adam

Sektörde adına imkansız mavi tikleri alan adam ibaresini de koyan genç yetenek oldukça zor olan mavi tık alma problemine basit yöntemler ile çözüyor. Güven paritesini yükseltmek için mavi tik almak isteyen birçok firma ve ünlü kişilerin tüm çabalarına rağmen Instagram tarafından talepleri geri çevriliyordu.  Ama Murat Can Ünverdi tarafından hızla büyümesini sürdüren Yeni Medya Şirketler Grubu bu alanda başarısı ile adından söz ettirmeyi başladı. Birçok kez yapılan başvurularına ret cevabını alan firma ya da kişiler Ünverdi ile tanıştığı anda sorunlarına çözüm buluyor.

Sektöre Adını Bir Kez Daha Yazdırdı

Her alanda olduğu gibi mavi tik alma alanında da Türkiye’de ilklere imza atan Yeni Medya Şirketler Grubu dünya genelinde de ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.  Son olarak GMG araç kaplama firmasına mavi tip almayı başaran Murat Can Ünverdi önderliğindeki Yeni Medya Şirketler Grubu haklı gururunu yaşıyor. Projelerine ve çalışmalarında başarı elde etmeyi sürdüren ekip alınamaz denen mavi tik onayını alarak sektöre adını bir kez daha yazdırmayı başarıyor.

 

Instagram Hesabım : www.instagram.com/mcanunverdi

Kişisel Sitem :  www.canunverdi.com

Şirket Sitemiz : www.ajansyenimedya.com