Murat Hazinedar’ın eşi Kılıçdaroğlu’nu böyle tehdit etti: Adaylık yoksa her şeyi anlatırım!

Murat Hazinedar’ın eşi Kılıçdaroğlu’nu böyle tehdit etti: Adaylık yoksa her şeyi anlatırım!
9 Ekim 2018 12:47

Aday listesinde eşinin adını göremeyen Özlem Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na tehdit mesajları yağdırdı; yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim.

 

 

Ercan ÖZTÜRK

 

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit mesajı! Hazinedar’ın yerel seçimde aday yapılmayacağını öğrenen eşi Özlem Hazinedar iddiaya göre Kılıçdaroğlu’na telefon açtı. Telefonuna yanıt alamayan Hazinedar, Kılıçdaroğlu’na attığı SMS’de “Partinin İstanbul organizasyonlarını hep eşim yaptı. Eşimi aday yapmazsanız yardımcılarınızın kirli çamaşırlarını deşifre ederim” dedi.

 

AĞBABA VE TANRIKULU MU?

 

Özlem Hazinedar’ın “İfşa ederim” dediği kişilerin Veli Ağbaba ile Sezgin Tanrıkulu olduğu iddia ediliyor. Özellikle Hazinedar ile Ağbaba’nın her platformda bir araya gelmesi ve kampanyasına destek vermek için Malatya’ya gitmesi bu iddiayı kuvvetlendiriyor.

 

ESKİ DÜŞMANLAR DOST OLDU

Beşiktaş’ın siyasi gündemini hareketlendiren bir diğer isim de Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül, Emir Sarıgül, Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar yeniden güçlerini birleştirdiler.