Mumya efsanesi yine sinemalarda

Mumya efsanesi yine sinemalarda
12 Haziran 2017 14:44

Belki de fantastik korku filmlerinini en fazla hafızada kalan eserlerinden birisi de Mumya olmaktadır.

 

 

 

 

Özellikle de sinema perdesine 1999 senesinde merhaba diyen ve her seri filminde olduğu gibi pek çok kesimi kendisine hayran bırakan bu mitolojik film, sahip olduğu kapasiteyi son ana dek izleyicileri ile buluşturarak ortaya her zaman farklı bir anlatı çıkarmayı başarmaktadır. Ki aradan geçen uzun seneler de bu anlatının en denli önemli olduğunu bir kere daha kanıtlamış olacak. Keza, sağlam bir altyapı ve bütçe ile çekilmiş olan çiçeği burnunda yeni maceramız Mumya – The Mummy filmi de, o dönemdeki seriyle eş değer bir şekilde ilerleyerek seyircisinin gönlünü fethetmesini başarmaktadır.

 

 

Yeni Mumya’da bizi neler bekliyor?

 

 

Öncelikle yeni model Mumya filminde düşmanın bir kadın olacağını bilmenizi isteriz. Diğer üç filmde ilk ikisinde aynı kötü karaktere karşı bir mücadele sergilenmiş, son halkada ise Jet Lee’nin canlandırdığı bir firavuna karşı amansız bir koşturmacanın içerisine girilmişti. Şimdi ise son model mumyamızın bir kadın olması pek çok açıdan da dikkat çekiyor. Gerçi serinin nostaljik hayranları da bu filmdeki genel akıcılığın kadın ile şekil almasının sorun olduğunu savunsa da, ortaya çıkan ortamın diğerleri ile eş değer bir şekilde başarılı olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün.

 

 

Mumya filminin kadrosu

 

 

Mumya – The Mummy 2017 izle filminin en fazla dikkat çeken ismi tabii ki de Tom Cruise olmaktadır. Aktör farklı bir deneme ve şaşırtıcı bir karar ile sergilediği bu hamlesi sayesinde zaten herkes açısından bir hayli dikkat çekti. Tabii seri ile bütünleşen oyuncuların yeni mumyada olmaması biraz yüreklerde üzüntü oluşturmuş olsa da, aktör ile bütünleşen pek çok macerada olduğu gibi yeni model Mumya’nın da etkili bir sinemasallık oluşturacağını söylemek mümkün. Bunun dışında yakışıklı oyuncuya eşlik edecek olan isimlerden birisi de son zamanlarda pek çok sinema filminde karşımıza çıkan Sofia Bautella. Bunun dışında filmin belki de en büyük ağır topu Russel Crowe oluyor. Sahne sahne şekil alan atmosferi ve o dönemleri son ana dek yansıtan önemli çıkarımları ile bu film gerçekten de pek çok açıdan izleyicisinin gönlündeki yeri pekiştirmesini iyi başarmaktadır. Bu sebepten dolayı da yeni model Mumya filmini mutlaka denemenizi öneririz.

 

 

Tüm bunların dışında Mumya – The Mummy full hd yaz aylarında bizim ülkemize girmesi ile önemli bir oluşturacağını unutmamak gerek. Genel hatları ile başarılı bir sinemasallık ile görsel teknoloji üzerinden şekil alacak olan bu film, sağlamış olduğu etkiselliğin hakkını da son ana dek izleyicileri ile buluşturmuş olacak. Bu sebepten bir an evvel arkanıza yaslanmalı ve bu başarı yüklü sinema harikasının keyfini doyasıya çıkarmalısınız.

 

 

Hepiniz için bu yeni macerada bol şans dileriz…
Kaynak: https://www.hizliizlefilm.net/hizli-seyret-10188-mumya-izle-2017.html