Muharrem İnce’ye Cumhurbaşkanlığı forsu hediye edildi!

Muharrem İnce’ye Cumhurbaşkanlığı forsu hediye edildi!
12 Mayıs 2018 14:02

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santralinin açılış törenine katıldı. İnce burada düzenlenen mitingde konuştu.

 

 

Konuşmasının sonunda alanda bulunanlara teşekkür eden ve sesindeki rahatsızlıktan söz eden Muharrem İnce, Hepinize teşekkür ediyorum. Sesimi idareli kullanmak zorundayım ama çözümü bulduk. İğneyi yedin mi açılıyor hemen. Hiçbir şey kalmıyor” diye espri yaptı. Daha sonra Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, belediye atölyesinde işçilerin yaptığı Cumhurbaşkanlığı forsunu Muharrem İnce’ye, “İnşallah 24’ünde gerçeğini alırsınız” diyerek hediye etti. Belediye Başkanı Çelik, ayrıca İnce’nin atölyede yapılan karalem resmini de CHP adayına sundu. Ardından da meydandakilerin talebi üzerine CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, “Bir çivi bir nalı kurtarır / bir nal bir atı kurtarır / bir at bir yiğidi kurtarır / bir yiğit memleketi” kurtarır şeklindeki sözlerini oradaki kitleyle birlikte yüksek sesle söyledi.

 

 

Mitinge katılanlarla birlikte klibi izledi

 

 

Ardından Bozkurt Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçede yaşayan kadınların, Muharrem İnce hakkında ne düşündüklerini anlattığı klip gösterildi. Muharrem İnce de bu sırada kürsüden inerek, mitinge gelen halkın arasına katılarak, klibi onlarla birlikte izledi.