Muharrem İnce’nin gözlerinin dolduğu an!

Muharrem İnce’nin gözlerinin dolduğu an!
12 Mayıs 2018 14:13

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde belediyenin güneş enerjisi santralinin açılış törenine katıldı.

 

 

 

İnce burada düzenlenen mitingde konuştu. İnce, Aşık Mahsuni’nin “Sarı saçlım mavi gözlüm neredesin?” şarkısıyla mitingin düzenlendiği meydana geldi. Ayrıca alanda İnce’nin alana gelişinde sözleri, “Hazır mısınız millet?/ Kalmayacak hiçbir dert, iktidarı alınca / Kalmayacak hiçbir dert. / Hazırız biz varız, duvarları yıkarız. Yepyeni bir geleceği hep beraber kurarız” şeklindeki seçim şarkısı da çalındı.

 

 

Muharrem İnce’nin gözleri doldu

 

 

İnce “Bu böyle değişir. (Gözleri yaşararak ve sesi titreyerek) Hiç unutmuyorum, çobanlık yaptığım yıllarda dört göz odanın içinde anam babamla yaşadığım günlerde, o kırma masanın altında ders çalıştığım günleri hiç unutmuyorum. Bugün bu ülkede binlerce böyle çocuk olduğunu biliyorum. Ortaokulda öğretmenimiz sormuştu da o geldi aklıma. ‘Kimin çalışma odası var?’ demişti. Bana hayal edilemeyecek kadar büyük bir şey gelmişti. Şimdi öyle, yüz binler, milyonlar var. Biz siyasetçiler şimdi o çocukların umuduyuz. O çocukların umudunu karartmamak, yeni umutlar vermek, tazelemek için buradayım. Bunu başaracağız, hiç kuşkunuz olmasın.

 

 

Onurlu başı dik bir dış politika, ekonomisi üretim ekonomisine dönüşmüş bir Türkiye. Enerjisi dışa bağımlı olmayan bir Türkiye. Bozkurt’ta olduğu gibi kendi enerjisini üreten bir Türkiye. Gençlerine matematik, fizik öğretmiş bir Türkiye” dedi.