Muharrem İnce’den TRT Genel Müdürü’ne: Orası babanın çiftliği değil

Muharrem İnce’den TRT Genel Müdürü’ne: Orası babanın çiftliği değil
17 Mayıs 2018 18:30

Amasya ve Çorum’da da yaptığı mitinglerde TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e yönelik sert eleştirilerde bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Hepimiz elektrik faturası ödüyoruz değil mi, içinde TRT payı var. Hepimiz para veriyoruz, TRT’yi yöneten zat, sana sesleniyorum. Orası babanın çiftliği değil, sana ben para ödüyorum, Çorumlular para ödüyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İnce, “TRT, sana verdiğimiz bu paralar haram olsun. Boynunda kalsın, boğazında kalsın, zıkkım olsun. Size öyle bir haddinizi bildireceğim ki, göreceksiniz! Siz kimsiniz, ne zannediyorsunuz kendinizi!” diye ekledi.

 

mı1 mı5

Kin, rövanş ve intikam duygularına sahip olmadığını söyleyen İnce, “Ama iki konuyu ciğerime yazdım. Soma’da yere düşen o madenciye tekme atan vardı ya, onu ciğerime yazdım. TRT’yi de onun yanına yazdım. TRT Genel Müdürü, sana sesleniyorum. Seni ciğerime yazdım, kalbimin bir kenarına yazdım. Bu fakir milletin hakkını Recep Tayyip Erdoğan’a yedirerek yaptığın bu yayıncılığı sana yedireceğim! Adalet olacak bu memlekette!” ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının finanse edilmesi için destekçilerine yaptığı bağış çağrısını da yineleyen İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanya sırasında devlet uçağı kullanmasına da değindi. “Bizim hemşehri atlıyor devletin uçağına, 300 koruma. Biz de kiralayıp kendimiz geziyoruz. Sizin de katkı sağlamanız lazım biraz” diye konuşan İnce, şöyle devam etti:

 

“Bankaya para yatıracak mısınız bana? Çok yatırmayın, kendinizi zora sokmayın. Ateşleyin bakalım biraz, banka önlerinde kuyruğa girin biraz. 5 lira, 10 lira neyse… Bakalım örtülü ödenekle mi kampanya daha güzel yapılıyor, milletin 50, 100 lirasıyla mı? Yalnız TC kimlik numaralarını yazın, yazmazsanız Hazine’ye gidiyormuş. Fırına biraz odun atın, ateşleyin biraz. Cebe atmayacağız ama haberiniz olsun. Kampanyada kullanacağız.”

mı6 mı7 mı8 mı9

TÜRKLERLE KÜRTLER ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İSTEDİM

 

Ey Ce-Ha-Pe, sen köprü yaptın mı diyor. Ey Erdoğan, sen hiç şeker fabrikası, TEKEL, Petkim, Tüpraş yaptın mı! Köprü yapmak kolay iş. 50 sene önce Demirel yaptı birinci köprüyü, ikinciyi Özal, üçüncüyü de Erdoğan yaptı. Dördüncüyü de İnce yapar.

 

Ben gönüllerde köprü kurmak istiyorum gönüllerde. Edirne’de miting yaptım, bir sonraki gün Hakkari’ye gittim. Oradan Rize’ye, Antalya’ya geçtim. Türklerle Kürtlerin arasında bir gönül köprüsü kurmak istedim.

 

Sünniler, Aleviler, Şafiler arasında gönül köprüsü kurmak istedim. Bu milleti barıştırmak, uzlaşmak istiyorum.

 

 

Kaynak: Demokrat haber