Muharrem İnce’den Erdoğan’a:  Sen hiç şeker fabrikası  yaptın mı?

Muharrem İnce’den Erdoğan’a: Sen hiç şeker fabrikası yaptın mı?
15 Mayıs 2018 13:27

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Aksaray’daki mitingde yaptığı konuşmada İsrail’in yaptığı zulme karşı birlik olmaya çağırdı.


Muharrem İnce’nin konuşmasından satırbaşları:

 

 

Hepimiz katledilen Mülümanlar için Fatihe okulayım. Filistin’de bir insanlık dramı yaşanıyor. ABD ve İsrail insanlara zulmediyor. Türkiye bu duruma seyirci kalamaz kalmamalıdır. Ben Cumhurbaşkanı adalı oyarak görevdeki Cumhurbaşkanına her konuda yardımcı olmaya hazırım.

‘PASOLİĞİ KALDIRACAĞIM’

Bu ülkenin gençlerine tasarımı teknolojiyi öğretmek istiyorum. Patant almalarını istiyorum. Ülkemi ayağa kaldırmasını istiyorum gençlerden. Özgür odtamda tasarım yapılabilir. Sen daha wikipedia’yı bile kapattın. Cumhurbaşkanını eleştirmek özgür olacak. Bir pasolig olayı var. Futbol bile öçgür değil bu ülkede. Cumhurbaşkanı olduğumda pasoligi kaldıracağız.

‘POLİSE MESAİ VERECEĞİZ’

Benim Cumhurbaşkanlığında polislere angarya verilmeyecek. Mesai alacaklar. Polisler sendikalı olacak.

‘ÇİFTÇİYE, KADINA PARA BULACAĞIM’

Sen Suriyelilere nasıl para bulduysan, bende kadınlarımıza, çiftçilerimize öyle para bulacağım. Bir saray var. O sarayın parasıyla 400 bin kişinin koca bir şehir kurulabilirdi. Saraya, Suriyeliye para bulabiliyorsun. Çiftçiye bulamıyorsun.

ÇİFTÇİYİ AYAĞA KALDIRACAĞIM
Çiftçilerin sorununu ahıra giren milletvekili çözer. Bu ülkede çiftçinin sonununu çözmezsek dışarıdan hayvan, bezelye alırız. Bu köylünün elinde bir tavuğu vardı. Kuş gurubu var dediler onu da elinden aldılar. Her eve bir maaş dediğimde ayağa kalkıyor. Sen Suriyelere nasıl para bulduysan öyle bulacağım.

ERDOĞAN MİLLETİ BÖLÜYOR

Erdoğan’ı emeklilik dönemine gönderelim hep birlikte, memeleketimizin dörtbir yanı sorunlarla dolu. Türkü, Kürdü, Alevisi, Şafisi kim varsa 81 milyon hep beraber olmalıyız. Bakın bu Erdoğan milleti bölüyor parçalıyor. Şehitlerimizi bile böldü. 15 Temmuz Şehitleri yakınları başka, Kıbrıs şepitleri yakınları bayşka para alıyor. Bundan kurtulayım. Bundan bize hayır gelmez.

 

DÖRT YANIMIZ SORUNLARLA ÇEVRİLİ 

Bu ülkenin insanlarını mutlu kılmak istiyoruz. Kamyoncular kazık bir kazık iki belgeleri varya onların hepsini halledeceğiz. Merak etmeyin. Bu ülkenin üç bubuk tarafı denizlerle çevrili,dört yanı ise sorunlarla.

8 9 11

1 2 3 4 5 6 7

 

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

1

2

3

4

Ayrıntılar gelecek….