Muharrem İnce’den AKP’lilere sert yanıt: Siz önce kendinize bakın!

Muharrem İnce’den AKP’lilere sert yanıt: Siz önce kendinize bakın!
5 Şubat 2018 12:29

Muharrem İnce: Kurultayımızda Genel Merkez Yöneticilerinin ve Divan Başkanının sebep olduğu rezalete dair yorum yapan ve sevinen AKP’liler önce kendinize bakın. Saray darbesiyle nasıl Genel Başkan değiştirdiğinizi, Belediye Başkanlarını emirle nasıl istifa ettirdiğinizi hatırlayın.

 

 

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nda mükerrer delege imzası tartışması yaşanmış, Genel Başkan adayı Muharrem İnce ise yaşananlar için Genel Merkez’i işaret etmişti. Anamuhalefet partisi içerisinde yaşanan bu tartışmalara AKP’liler de katılmış ve CHP yönetimini eleştirmişlerdi.

 
MUHARREM İNCE: AKP’LİLER SİZ ÖNCE KENDİNİZE BAKIN

 

 

Muharrem İnce tartışmalara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İnce, sosyal medya hesabından, Adalet Yürüyüşü’nde çekilen ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bulunduğu fotoğrafları da paylayarak, şu açıklamayı yaptı; “Kurultayımızda Genel Merkez Yöneticilerinin ve Divan Başkanının sebep olduğu rezalete dair yorum yapan ve sevinen AKP’liler önce kendinize bakın. Saray darbesiyle nasıl Genel Başkan değiştirdiğinizi, Belediye Başkanlarını emirle nasıl istifa ettirdiğinizi hatırlayın. Biz demokrasi mücadelesini sadece partimizin içinde değil bütün siyasi partilerde ve ülkemizde demokrasi olsun, özgürlük olsun diye veriyoruz. Demokrasi tramvayından inenlerin bizim demokrasi mücadelemizden kendilerine pay çıkarmaya çalışması yüzsüzlüktür. Sarayda oturan zat Adalet yürüyüşü ile ilgili ben izin vermesem yapamazsınız dediğinde yürüyüş lütuf değil haktır demiştim, şimdi imza bağışlayarak bir demokratik hakkı lütuf gibi gösterenlere de karşı çıkıyorum. Türkiye’deki bu korku düzenini, kibir kulelerini yıkacağız.”

 

 

t1

t2