Muharrem İnce: Sözleşmeli öğretmenlik kalkacak

Muharrem İnce: Sözleşmeli öğretmenlik kalkacak
11 Mayıs 2018 22:30

Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası’nda konuşan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, öğretmenlere müjde verdi. İnce seçilmesi durumunda sözleşmeli öğretmenliğin kaldırılacağını söyledi.

 

 

 

 

Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ bu hafta yine gündemi belirliyor. Antalya Muratpaşa Kent Meydanı’ndan sevenleriyle buluşan Halk Arenası’na katılan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce öğretmenlerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

“SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK KALKACAK”

 

Öğretmenlerle ilgili yapacaklarını sıralayan İnce, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başöğretmenimizdir. Ben öğretmen Cumhurbaşkanı olarak öğretmenlere söz veriyorum. 1- Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılacak 2-Mulakatla öğretmen alımına son verilecek. 3-Öğretmenlere performans değerlendirmesi yapıyorlar, bunu kaldıracağız” dedi.

 

Öğretmenlere bir de çağrıda bulunan İnce, “Öğretmenlerden de bir şey istiyorum. 24 Haziran’da benim meslektaşlarım, seçimde şu hükümete bir performans değerlendirmesi yapın” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Kaynak: Sözcü