Muharrem İnce Şanlıurfa’da tarım programını açıkladı!

Muharrem İnce Şanlıurfa’da tarım programını açıkladı!
6 Haziran 2018 14:52

CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce Şanlıurfa mitinginde çiftçilere vaatlerini anlattı. İnce, çiftçiye mazodun 3 TL olacağını, hayvan sağlığı ile ilgili ilaçların ücretsiz devlet tarafından verileceğini açıkladı.

 

 

 

İnce’nin konuşmasından satır başları:

Bu mübarek günde 45 derece sıcakta beni dinlemeye geldiniz, sağolun. Hz. İbrahim şehrinin güzel insanları Aydın’dan efeler şehrinden peygamberler şehrine gönül köprüsü kurmaya geldim. Sorunlarımızı 3bB ile çözeceğiz. Barışacağız, ekonomik olarak büyüyeceğiz, adil bölüşeceğiz.

Türkiye’de huzura, barışa ihtiyacımız var, bunu sağlıyacağız. Dünyanın en büyük İslami Bilimler üniversitesini Şanlıurfa’ya kuracağım, ilimli İslam ilimli…

Bu ülkenin büyün evlatlarına 3 dil öğreteceğiz. Resmi dil Türkçe, herkese öğreteceğiz. Herkesin evinde konuştuğu dili öğreteceğiz. Uluslararası dil öğreteceğiz, çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız.

 

 

Ekonomimizi nasıl büyüteceğiz? Türkiye’nin mahkemesine herkes güvenecek. Merkez Bankası bağımsız olacak. Yatırımcı bize güven duyacak.

Çiftçi kardeşim, mazot 3 lira olacak. Hayvan sağlığı için kullanılan ilaçları devlet bedava verecek. Hala GAP gibi bir proje varken Şanlıurfa’da kuyulardan su çekiliyorsa, bu devletin, hükümetin, Erdoğan’ın ayıbıdır.

15 yılda 190 milyar dolar tarımsal ithalat yaptılar. Mercimeğin ana vatanı burası, buğdayın ana vatanı burası ama Kanada’dan mercimek alıyoruz, Rusya’dan buğday alıyoruz. Sizler, referandumda “evet” derken sizi kandırdı Erdoğan, kandırdı

 

Temmuz bitmeden çiftçilerin borçlarının faizini sileceğiz.

 

14 13 12 11 u4 u3 u2 u1

8 6 5 4 2