İnce’den Erdoğan’a: 16 yılın sonunda anlaşıldı meğer ‘kek’ ustasıymış

İnce’den Erdoğan’a: 16 yılın sonunda anlaşıldı meğer ‘kek’ ustasıymış
9 Haziran 2018 16:27

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce saat 16:00’da Kocaeli Perşembe Pazarı alanında vatandaşlara seslendi.

 

 

İnce’nin konuşmasından satırbaşları:

 

İlk işimiz sanayideki kalitesizliği aşmak olacaktır. Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri. Erdoğan kiminle kavga ederse yükseliyor. dolarla kavga etti dolar arttı. İnce’yle kavga etti İnce’nin oyu arttı. Sanayimiz kısır döngü içerisinde.Kalkınma bankası girişimcileri destekleyecek. Tarımda faaliyet gösterenleri destekleyecek. Türkiye bir karanlığa doğru gidiyor. Meydanlarda ne söylediğini bilmeyen bir cumhurbaşkanı var.

 

 

Sanayiyi terk edip sanayicileri inşaatçı yaptık. Ne yazık ki yüksek teknoloji yüzde 1. Eğer inşaat dünyayı zenginleştirseydi, 1500 yıl önce asıl inşaatı Çinliler yaptı. İstanbul surları yüzyıl öncesinin en büyük inşaatıdır. Kalkınma sanayi ile olur. Erdoğan dünyayı 1000 sene geriden takip ediyor. Değerli komşularım bizim buradan çıkışımız sanayi ile olacaktır. Erdoğan ne ile kavga ettiyse o arttı. İnce’yle kavga etti İnce’nin oyu arttı. Meydanlarda ne söylediğini bilmeyen bir Cumhurbaşkanı var.

 

Erdoğan dün rahmetli Erdal İnönü’yü de FETÖ’cü yaptı. Erdal İnönü rahmetli olamaz gelemez istersen sen git dedim. Ben buradan Erdoğan’a sesleniyorum. Erdal İnönü yok Muharrem İnce var. Sana meydan okuyorum çakma dünya lideri. Gelsin ekonomi, dış politika, sanayi tartışalım. Ben üretim, sanayi diyorum sen kıraathane diyorsun. Benim dönemimde Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın tüm genel müdürlerini değiştireceğim. O kredileri nasıl aldığınızı belirleyeceğim.

 

Artık millet geliyor, bu bir dip dalgası.  Ben ustayım diyor. 16 yılın sonunda anlaşıldı meğer kek ustasıymış. Milleti de kekleyeceğini zannediyor.Kocaeli’de çok kamyoncu var. Benim babamda kamyoncuydu. Kamyoncuları vergilerden kurtarıp tüm sorunlarını çözeceğim. Emmeğin başkentinde size sözüm Cumhurbaşkanı seçildiğim 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağım.

 
İlk kez açıklıyorum. Medya patronlarına sesleniyorum şimdi, medya emekçilerine değil. Allah’ın izniyle bu iş oldu. Ben seçildiğim zaman özgür olacaksınız. İstediğiniz haberi yapacaksınız

 

Türkiye’nin cari açığı 55 milyar dolar. Mutfaktaki enflasyon yüzde 30. Sarayı başına yıkarım diyorum. Saray’ı yıkacakmış diyor! O kadar masraf yapmışsın sarayı neden yıkayım? Ben o zihniyeti yıkacağım.

Ali Cengiz oyunları ile bu iş olmaz. Camiide zeybek oynuyormuşum. Sizce bu olabilir mi? Ben FETÖ’cüler montajcı sanıyordum Meğer bunlar da montajcıymış.

Apoletlerini sökerim lafımın arkasındayım. Erdoğan’da cevap veriyor ‘Apo’ya mı takacaksın’ diyor. Ben Apoyla hiç tanışmam dünya görüşüm ayrı. Peki sen Ergenekon’da Balyoz’da birçok apolet söktün. Sen FETÖ’ye mi taktın?

 

k13

k12

k11

k10

 

k9

k8

k7

k6

k4 k5

k3

k1

k2