Muharrem İnce: Önümüzdeki hafta TRT’nin önünde miting yapacağım, hadlerini bildireceğiz onlara!

Muharrem İnce: Önümüzdeki hafta TRT’nin önünde miting yapacağım, hadlerini bildireceğiz onlara!
26 Mayıs 2018 17:57

Devlet televizyonu TRT’nin mitinglerine yer vermemesini eleştiren CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gelecek hafta kanal önünde miting yapacağını söyledi. İnce, Afyonkarahisar’daki mitingte, “Önümüzdeki hafta TRT’nin önünde miting yapacağım, hadlerini bildireceğiz onlara” diye konuştu.

 

 

TRT’yi sert sözlerle eleştiren İnce, “Vereceksin, mecbursun. Ben sana elektrik faturasında bile pay ödüyorum. TRT Erdoğan’ın borazanı olmayacak, olamaz. Hepimizin hakkı var orada! TRT’deki yalaka takımı bu sefer de bana yapmaya çalışacak, yaptırmayacağım. Benim de borazanım olmayacak, milletin televizyonu olacak orası” dedi.

 

İnce şunları kaydetti:

 

“Önümüzdeki hafta TRT’nin önünde miting yapacağım, söz. Bunu yapacağım. Engin başkan, programı yapalım, TRT’nin önünde miting yapacağız. Vereceksin mecbursun, ben sana elektrik parasından, para ödüyorum. Sizler de ödüyorsunuz, hepimiz ödüyoruz. Hakkımız var orada, hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Çıkarın telefonlarınızı, çıkarın akıllı telefonları, TRT’ye inat siz canlı yayın yapın. 24 Haziran’dan sonra ben cumhurbaşkanı olduğumda emin olun o TRT milletin televizyonu olacak.”