Muharrem İnce: Merak etmeyin yalnız değiliz!

Muharrem İnce: Merak etmeyin yalnız değiliz!
18 Mayıs 2018 11:47

“MUHARREM İnce çok mu yalnız?” diye sordum dün, İnce’nin ekibine destek veren bir CHP’liden aldığım bilgiye dayanarak. Okurlardan çok sayıda mesaj geldi, “Bize de öyle geliyor” diyen.

 

 

Fatih Altaylı / Habertürk

 

 

Ama önemli olan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ne düşündüğüydü tabii, bize nasıl geldiği değil.

Dün sabah erken saatlerde aradı.

“Fatih Bey, merak etmeyin yalnız değiliz” diyerek.

Biraz konuştuk.

“Size bunu söyleyen hangi arkadaşımız bilmiyorum ama kendimizi hiç yalnız hissetmiyoruz. Tam aksine, gittiğimiz her ilde partili arkadaşlarımızdan büyük destek görüyoruz. Hazırlıklarımızda yardım ediyorlar, her işe koşturuyorlar, organizasyonlarda her zaman yanımızda oluyorlar. Açık söylemek gerekirse eksiklik yok, fazlalık var. Bazen beklediğimizden daha fazla destek görüyoruz” dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de sürekli temas halinde olduklarının altını çizdi İnce, “Ankara’ya her gittiğimde mutlaka Kemal Bey’le bir araya geliyoruz. Ben ona çalışmalarımız hakkında bilgi veriyorum. O da bizim ihtiyaçlarımızla ilgileniyor. Partiden yana hiçbir sorun yok, ama başka sorunlarımız var” deyince lafın nereye geleceğini anladım.

 

“Fatih Beyciğim, ne partinin, ne de vatandaşın ilgisiyle bir sıkıntımız yok. Açık söyleyeyim vatandaş, beklediğimizden daha ilgili. Bizi yalnız bırakmıyorlar, ama ne yazık ki medyamız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Medya bize uzak duruyor. Mitinglerimiz yayınlanmıyor, etkinliklerimiz gösterilmiyor, projelerimizden söz edilmiyor. Bizi asıl yalnız bırakan sizlersiniz” dedi.

 

Ben minik bir itirazda bulundum:

“Muharrem Bey haklısınız ama siz yine yer bulabiliyorsunuz. Diğer 4 aday medyada hiç yer bulamıyor. Siz nispeten daha şanslısınız” dedim.

“Biliyorum biliyorum. Onun da farkındayım. Müthiş bir adaletsizlik var, ama emin olun bu adaletsizlik vatandaşın gözünden kaçmıyor. Medyanın durumunu da anlıyoruz ama biraz daha adil olmalarını bekliyoruz” dedi.

 

 

Yazının devamı için:

 

http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/1971552-gordunuz-mu-papaz-kozunun-onemini