Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ gezilerine hız kesmeden devam ediyor! İnce: Akıllı siyaset lazım!

Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ gezilerine hız kesmeden devam ediyor! İnce: Akıllı siyaset lazım!
22 Eylül 2020 08:44

‘Bin Günde Memleket Hareketi’ gezilerine Karadeniz Bölgesi’nde devam eden Muharrem İnce’nin bugünki ilk durağı Amasya’nın Merzifon ilçesi oldu. Merzifon’un ardından Amasya’ya giden İnce daha sonra Çorum’a geçerek halkla selamlaştı ve gazetecilere bir açıklama yaptı.

 

 

İnce “Ekonomimiz pandemiden önce de iyi değildi. Şimdi çok daha kötü durumda. Özellikle bu bölgede insanların kişi başına geliri açlık sınırın altında. Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümet bir hayal dünyasında yüzüyor. Ekonomi nasıl pik yaptı anlamış değilim. Ama ekonomideki sorunlar zirve yaptı. Kırılgan bir ekonomimiz olduğunu, her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu herkes biliyor.  Derin yoksulluk sınırının altında yaşayan vatandaşlarımızla fiziken kucaklaşamasak da onlara moral ve umut vermeye çalışıyoruz.” dedi.

 

İNCE’NİN ÇORUM ZİYARETİNDEN ÖZEL KARELER

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10

 

 

 MUHARREM İNCE AMASYA’DA 

Muharrem İnce ve beraberindekiler Merzifon’un ardından Amasya’ya gitti. Amasya caddelerinde halkı selamlayan Muharrem İnce, vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.  İnce bir dönerci ustasının ocağına odun atmasını istemesi üzerine dükkana girerek, ocağa odun attı.

CHP’li Muharrem İnce, ‘Memleket Hareketi’ gezileri kapsamında Amasya ziyaretinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, ‘bukalemun’ çıkışıyla ilgili, “Akıllı telefonların, fabrikaların ve şirketlerin olduğu bir dönemde akıllı siyaset lazım. Zekâ ve mizahı kullanarak yapılan açıklamalara cevap veririm. Kaba sözler benim işim değil” dedi.

 

İşte Amasya’daki o anlar:

a1 a2 a3 a4 a5

 

 

İnce’nin Merzifon ziyaretinden görüntüler:

r1

r2

r3

r4

r5

r6

r7

r8

r9

r10