Muharrem İnce: Kemal bey beni değil Erdoğan’ı harcadı

Muharrem İnce: Kemal bey beni değil Erdoğan’ı harcadı
3 Haziran 2018 08:00

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman’dan sonra Malatya’ya geçerek vatandaşlarla buluştu.

 

 

 

İnce konuşmasının bir bölümünde, “Erdoğan bana, onu ziyarete gittiğimde ‘Kemal bey seni harcadı’ dedi ama Kemal bey beni değil Erdoğan’ı harcadı” ifadelerini kullandı.


İnce’nin mitinginden öne çıkanlar şu şekilde;

 

“O TOBB başkanına sesleniyorum korkmayın.”

İnce, ekrana 2. Ordu Komutanı’nın Erdoğan’ı alkışlatmasını gösterdi ve “Cumhurbaşkanı olduğpumda ilk emekli edeceğim general belli oldu” dedi.

 

ERDOĞAN’A YANIT VERDİ

 

“Generalin iftara gitmesinden neden rahatsız oldun diyor. Ey Erdoğan bu mübarek Ramazan gününde yalan söylemeye utanmıyor musun? Ben generalin iftara gitmesine rahatsız olmuyorum ben generalin AKP bayrakları altında ben eleştirilirken alkışlamasını eleştiriyorum.”

 

“Dün Bilecik’teydim sonra Bursa’ya geçtim, sonra Nevşehir’e gittim oradan Adıyaman’a geçtik şimdi sizleyim. Yarın İstanbul’dayım sonra Kars’tayım. Bu iş oldu.”

 

m1

“KEMAL BEY BENİ DEĞİL SENİ HARCADI”

 

“Erdoğan bana, onu ziyarete gittiğimde ‘Kemal bey seni harcadı’ dedi ama Kemal bey beni değil Erdoğan’ı harcadı.”

 

“FETÖ’CÜLERİ İZLETTİREYİM”

 

Muharrem İnce, “Size bir FETÖ’cü izlettireyim diyerek AKP’li Bekir Bozdağ, diğer AKP’lilerin ve Erdoğan’ın FETÖ elebaşı hakkındaki olumlu sözlerini meydanda bulunan vatandaşlara izlettirdi.”

 

 
“AMERİKAN TÜTÜNÜ İTHAL EDİYORSUN”

 

“Türk tütününü yasaklıyorsun. Kendi tütününe kaçak muamelesi yapıyorsun sonra Amerikan tütününü ithal ediyorsun. Çocukluğu tütün tarlalarında geçen biri olarak söylüyorum… Bakın size söz veriyorum tütünle ilgili gelen hapis cezasını kaldıracağız.”

m2

ERDOĞAN’A DİPLOMALI KÖPRÜ YANITI

 

Dedim ki 1. köprüyü Demirel yaptı 2. köprüyü Özal yaptı 3. köprüyü Erdoğan yaptı 4. köprüyü de İnce yapar. Çıktı dedi ki sen yapamazsın. Yahu diplomasanız bir adam yapıyor da ben niye yapamayayım?

 

Önümüz bayram. Bayramda Demirel’in Özal’ın yaptığı köprüden bedava geçeceğiz de Erdoğan’ın yaptığı köprüden neden parayla geçeceğiz?

 

m3

 

“İYİ MÜHENDİSLER YETİŞTİRECEĞİZ”

 

Size Fizik öğretmeni olarak söz veriyorum çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz. İyi mühendisler yetiştireceğiz. Çocuklara 3 dil öğreteceğiz. 1- Resmi dil Türkçe. 2- Evinde konuştuğu ana dili. 3- Uluslararası bir dil. Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız.

 

Erdoğan meydanlarda diyor ki ben dindar ve kindar bir nesil istiyorum. Hayır benim itirazım var. Dindar nesil yetişmesine karşı değiliz ancak kindar nesile itirazım var. Çocuklarımız dindar olabilirler fakat kindar olmayacaklar.

 

Bana soruyor parayı nereden bulacaksın diye. Suriyelilere parayı nereden bulduysan, 2 milyar dolara nasıl saray yaptıysan ben de millet için parayı oradan bulacağım.

 

Erdoğan, “Kindar nesil” desin, ben “Nanoteknoloji” diyeceğim. Erdoğan matematik fizik bilmiyor, geleceği göremiyor. 30 sene sonra bugün hayal bile edemeyeceğimiz teknolojiler gelecek, ben bunu yapmaya talibim.
Kaynak: Sözcü

 

m4 m5 m6